Olvas√≥nk felvette √©s kikock√°zta: a st√ļdi√≥ ledfal√°n illumin√°tus szimb√≥lum villant f√∂l, de csak egyetlen k√©pkocka erej√©ig, a Spoon egy√ľttes tagjai m√∂g√∂tt. Az ilyen felvillan√≥ rekl√°moz√°s is tilos, de vajon mire akar minket kondicion√°lni az RTL Klub?

Advertisement

Olyan emberekre lenne sz√ľks√©gem, akik egy h√°ztart√°sban √©lnek olyan szem√©llyel, aki szombaton n√©zte az X-faktort, de ŇĎk maguk nem n√©zt√©k. Azt szeretn√©m megtudni ugyanis, hogy a nemzetk√∂zi illumin√°tus mozgalom ismert t√©v√©csatorn√°ja mire akarta r√°venni a n√©zŇĎit azzal, hogy a Spoon egy√ľttes felvezetŇĎ vide√≥j√°nak v√©g√©n a rettegett szimb√≥lumot √©gette az agyukba.

Ha megfelelsz a felt√©teleknek, arra k√©rlek, m√©g 48 √≥r√°n √°t figyeld a partneredet, illetve most jegyezd f√∂l, hogy mŇĪvelt-e valami szokatlant vas√°rnap.

Advertisement

A fenti bizony√≠t√≥ k√©peket X-tŇĎl kaptuk, akivel ezt a nanointej√ļt csin√°ltam:

Cink: Irt√≥ gyan√ļs. De ha 1-1 frame-re villantak csak f√∂l, hogy tudtad pont lescreenshotolni ŇĎket?

X: Levide√≥ztam a tv-t az i-paddel, azt√°n √ľgyesen meg√°ll√≠tottam, √©s katt:) A Facebookon egy ismerŇĎs√∂m posztolta, hogy mi megy a mŇĪsorban, azt k√∂vetŇĎen vide√≥ztam. A harmadik k√©p nem is az eny√©m, hanem egy harmadik szem√©ly√©, aki szint√©n r√°kattant.