Ma volt a legendás dizájner utolsó napja a budapesti Gawker-irodában.

Rettentő szomorú vagyok, hogy külföldre költözik a barátom, főleg, hogy fél órája jöttem rá, hogy mindez 48 óra múlva meg fog történni, pedig azt hittem, hogy két hónap van hátra, de a helyzet azért nem olyan rémes, hiszen Etele mostantól New Yorkból dolgozik a Gawkernek, és New Yorkban lenni jó dolog, főleg, ha az embernek fasza állása van.

Etele dizájnja határozta meg az Index előző jó pár évét, aztán itt varázsolt tovább, mostantól pedig New Yorkban fogja fújni a passzátszelet. Utolsó akciójaként, miután minden maradék cuccát egy megható kartondobozba pakolta, izzé-porrá zúzott egy delfinszobrot, aminél méltóbb befejezés egyszerűen elképzelhetetlen. Íme a fotóriport erről:

Advertisement

Itt pedig még két kép, hogy én még szomorúbb legyek, az olvasók meg még vidámabbak:

Advertisement

2005-ben vagyunk, Orosz Péter lakásán egy buliban, ahol lényegében megszületett a világ leghíresebb blogbirodalmának magyar ága. Nick Denton, a tulaj Budapesten járt, és Péter meghívott magához egy rakás érdekes és ügyes programozót meg mindenféle médiás figurákat, akikkel később esetleg kezdeni lehetne valamit. Hát annyira lehetett, hogy most már mindketten itt vagyunk, azaz Etele már csak félig. De sajnos már egyikünk sem így néz ki.