This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Így üdvözli Orbán Viktor Magyarországot, és Magyarország Orbán Viktort

Illustration for article titled Így üdvözli Orbán Viktor Magyarországot, és Magyarország Orbán Viktort

Kukucskáló fotót posztolt Facebook-falára a miniszterelnök egy órája, amire csak gyűlnek a lehangolóan szervilis, lehangolóan gyűlölködő vagy lehangolóan lehangoló kommentek. Csemegéztem belőlük. Nem sokat. Azért nem sokat, mert akkor meg akarnám ölni magam.

Advertisement

Orbán „Áldott, békés Karácsonyt mindenkinek!” felirattal tette fel a képet, alatta indult el azonnal a buli. Fekete Gábor böris bon mot-ja máris 278 lájkot ért:

Én is minden jót kívánok a Miniszterelnök Úrnak! Remélem jövőre már a börtönrácsok mögött tölti a Szentestét. Ígérem küldök Önnek rácsos linzert :)

Advertisement

László Krisztián ennél is jobban teljesített, egyelőre 317-nél tart:

Stadionokban gazdag ünnepeket !

Papp Laura kijátszotta a Kocsis Máté-kártyát:

Azért vizelet mintát ön is adhatna Viktor :)

Mákony Béla öt lájkocskával, pedig többet érdemelne:

Ildit is pusziljuk, remélem, férfi voltál, és vettél neki színarany csúcsdíszt csiklóizgató csillaggal a végén! (ÁFAs számlára)

Advertisement

Pilákné Hubai Erikától pozitív üzenet érkezett:

Békességet, boldogságot, csengőszót, és gyertyalángot! Ajándékot, szeretetet, s mindent, ami fontos neked! Ajtód elé fehér bársonyt: Békés, Boldog, Szép Karácsonyt!

Advertisement

Massimo Ursini angol nyelven kívánt boldog karácsonyt:

Merry Christmas My President to you and your Family

Szenczi Bálint és Bálintné kilátástalan anyagi helyzetüket osztották meg:

28800 Ft ennyi a haví bevét.Mitöl legyek boldog?Viz,vllany,gáz,tüzelö,élelem,ruha,cipö,mit haggyak ki?Se kaja se tüzelö se süti,sajnos már remény sem.Mitöl legyek boldog?

Advertisement

Jó ízléssel kontrázott erre Jávor Zsuzsa:

Ennyi pénzből, hogy van interneted?

Néhány tucatot néztem meg, az egész oldalakon keresztül megy, jelenleg 1356-nál tart. Azt hiszem, ennél lehangolóbb dolgot ma nem láttam az interneten, és nem is nagyon fogok, mert mindjárt kikapcsolom, de előtte még keresek valami jót.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter