Így teszik tönkre a találkozóidat az okostelefonok

Illustration for article titled Így teszik tönkre a találkozóidat az okostelefonok

Az internetnél és az okostelefonoknál kevés jobb dolog történt az emberiséggel az elmúlt évtizedekben, de a kütyük elterjedésének megvan az árnyoldala is. Sokkal nehezebb lett például programokat szervezni úgy, hogy aztán ahhoz mindenki rendesen tartsa magát.

Advertisement

Ez a videó azt a folyamatot mutatja be, ahogy a találkozók lefújása történik. Miután az ember megegyezett barátaival egy adott időpontban cseten keresztül, azt automatikusan újra és újra megerősítteti velük, ezzel párhuzamosan pedig egyre többen mondják le az eseményt. Azok az emberek fújják le kérdésre a bulit, akik amúgy sem mentek volna, de erről csak később akartak szólni.

Egy adott eseményre meghívott embereknek három fajtáját különböztethetjük meg:

  1. A notórius késő: Ők azok, akik mindig tovább dolgoznak, dugóba kerülnek, vagy elalszanak.
  2. Az utolsó pillanatban menekülők: Utolsó pillanatban derül ki, hogy valami más, halaszthatatlan dolguk van, de a lelkiismeretfurdalás miatt rögtön javasolnak egy másik időpontot.
  3. Az okosak: Vonakodnak megjelenni, mivel ezer kétségük van afelől, hogy a leszervezett találkozónak az időpontja, helyszíne, vagy más egyéb attribútuma a lehető legjobb.
Advertisement

És persze páran egyszerűen csak eljönnek, ha megbeszéli velük az ember. Ennek az esélye nem túl magas. És ami a legfontosabb: ha a találkozó mégis összejön, és eljuttok mondjuk a természetbe, pár sör mellett egy napsütéses szombat délután, hagyjátok a telót!

viaMashable Kép: Getty/John Moore

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter