This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Így szólt be Simicska Lajosnak név nékül a kormányszóvivő

"Jól látszik, hogy a kormány intézkedései súlyosan sértik egyes gazdasági szereplők pénzügyi érdekeit." Na végre, megint lehet mozizni, Kurucz Éva kőkemény stílusban küldi el a Magyar Nemzetben Seszták miniszter menesztését követelő S. Lajost a francba.

Advertisement

Nem maradt hatástalan a Nemzet mai publicisztikája, amiről én is posztoltam korábban. Nemrég tették ki ugyanis a kormany.hu Youtube-csatornájára ezt a fenti sistergős 29 másodpercet. Nagyon remélem, hogy egy év múlva már az ujját a kamera felé bökve, majd a kezében fogott láthatatlan késsel a torkát mintegy elvágva fog keménykedni Kurucz. És közben neveket mond, nemcsak ködös gazdasági szereplőket emleget. De nyitásnak ez is tökéletes!

Advertisement

Az elejétől fogva világos volt, hogy egy a közjavak gyors, és meg is ideologizált eltulajdonítására alapuló rendszerben előbb-utóbb egymásnak esnek a felek. Úgy látszik, most jött el a pillanat.

Share This Story

Get our newsletter