A Staind zenekar √©nekese egyszer ugyanaz√©rt a hib√°√©rt szedte le a keresztvizet Christina Aguiler√°r√≥l, amit most ŇĎ is elk√∂vetett.

Aaron Lewis tegnap este √©nekelte az amerikai himnuszt a Kansas City Royals - San Francisco Giants baseballmeccs elŇĎtt, √©s j√≥l √∂sszekevert k√©t sort: amikor azt kellett volna √©nekelnie, hogy "at the twilight's last gleaming", ŇĎ azt √©nekelte, "were so gallantly streaming", noha ez k√©sŇĎbb van a sz√∂vegben.

Ez persze elŇĎfordulhat b√°rkivel, √°m a csattan√≥ az, hogy amikor h√°rom √©ve Christina Aguilera ugyancsak √∂sszekevert k√©t sort (majdnem pont ugyanezeket), Lewis egy koncertj√©n j√≥l megmondta a mag√°√©t: "Nem √©rtem, hogy lehet az, aki el√©nekli a himnuszt, olyan kibaszottul eltelve mag√°t√≥l, hogy meg akarja v√°ltoztatni azt a kibaszott dalt. Ha van olyan dal ebben az orsz√°gban, amelyet nem k√©ne √ļjra√©rtelmezni, akkor ez az."

A Staind egy√©bk√©nt egy borzalmasan rossz, eur√≥pai f√ľllel √©rtelmezhetetlen poszt-grunge/alternat√≠v metal zenekar, Aaron Lewis pedig sz√≥l√≥ban sikeres country karriert is kezdett, most pedig az eset ut√°n k√∂zlem√©nyben k√©rte az eg√©sz nemzet bocs√°nat√°t.

Advertisement

(via Stereogum)