A Staind zenekar énekese egyszer ugyanazért a hibáért szedte le a keresztvizet Christina Aguileráról, amit most ő is elkövetett.

Advertisement

Aaron Lewis tegnap este énekelte az amerikai himnuszt a Kansas City Royals - San Francisco Giants baseballmeccs előtt, és jól összekevert két sort: amikor azt kellett volna énekelnie, hogy "at the twilight's last gleaming", ő azt énekelte, "were so gallantly streaming", noha ez később van a szövegben.

Ez persze előfordulhat bárkivel, ám a csattanó az, hogy amikor három éve Christina Aguilera ugyancsak összekevert két sort (majdnem pont ugyanezeket), Lewis egy koncertjén jól megmondta a magáét: "Nem értem, hogy lehet az, aki elénekli a himnuszt, olyan kibaszottul eltelve magától, hogy meg akarja változtatni azt a kibaszott dalt. Ha van olyan dal ebben az országban, amelyet nem kéne újraértelmezni, akkor ez az."

A Staind egyébként egy borzalmasan rossz, európai füllel értelmezhetetlen poszt-grunge/alternatív metal zenekar, Aaron Lewis pedig szólóban sikeres country karriert is kezdett, most pedig az eset után közleményben kérte az egész nemzet bocsánatát.

Advertisement

(via Stereogum)

Share This Story

Get our newsletter