Így szólj be másoknak, amiért eltévesztik a himnusz szövegét!

A Staind zenekar énekese egyszer ugyanazért a hibáért szedte le a keresztvizet Christina Aguileráról, amit most ő is elkövetett.

Aaron Lewis tegnap este énekelte az amerikai himnuszt a Kansas City Royals - San Francisco Giants baseballmeccs előtt, és jól összekevert két sort: amikor azt kellett volna énekelnie, hogy "at the twilight's last gleaming", ő azt énekelte, "were so gallantly streaming", noha ez később van a szövegben.

Advertisement

Ez persze előfordulhat bárkivel, ám a csattanó az, hogy amikor három éve Christina Aguilera ugyancsak összekevert két sort (majdnem pont ugyanezeket), Lewis egy koncertjén jól megmondta a magáét: "Nem értem, hogy lehet az, aki elénekli a himnuszt, olyan kibaszottul eltelve magától, hogy meg akarja változtatni azt a kibaszott dalt. Ha van olyan dal ebben az országban, amelyet nem kéne újraértelmezni, akkor ez az."

A Staind egyébként egy borzalmasan rossz, európai füllel értelmezhetetlen poszt-grunge/alternatív metal zenekar, Aaron Lewis pedig szólóban sikeres country karriert is kezdett, most pedig az eset után közleményben kérte az egész nemzet bocsánatát.

(via Stereogum)

Share This Story