Így szeret kakálni Papcsák Ferenc

Illustration for article titled Így szeret kakálni Papcsák Ferenc

Végre kiszivárgott - fúj - pár kép a zuglói polgármester 1,3 millió forintból épített, különbejáratú vécéjéről. Olyan, mint egy szállodában, és marha nagyot hazudtak róla.

Advertisement

Először is kiderült, hogy természetesen ordas nagyot hazudott az önkormányzat, amikor azt állították, hogy a híres vécé nem Papcsák magánbirodalma lesz, hanem ""közvetlen ajtóval rendelkezik a folyosóról, a jegyző és a polgármester szobájából. Tehát nem kizárólag a polgármester és a jegyző használja, hanem a folyosó ezen oldalán dolgozók is." A valóság ezzel szemben az, hogy a folyosó felől NEM BEJÁRAT! felirat rögzítettek az ajtó mellé. De az az első állítás kétségtelenül igaz, hogy a hely rendelkezik bejárattal a folyosó felől. Én még ennyi igazságmagvacskára sem számítottam az ügyben.

A vécé maga semmi különös, hozza egy sztenderd négycsillagos szálló vizesblokkjának színvonalát. Ötcsillagos szinten már illene eldugni a csöveket és a bojlert. A burkolatok kifejezetten igényesnek tűnnek, és öröm látni, hogy Papcsák Ferenc az európai polgári ízlésnek megfelelően kedveli a fa alapzatra állított dizájnmosdókagylót. A zuglói tojószentélyt akkor lehetne a helyén értékelni, ha tudnánk, hogy a többi budapesti polgármester hová pottyant.

Advertisement

Itt a kihívás! Ha polgármesteri hivatalban dolgozol, és tudod, hogy hol ürít a főnök, kérlek fotózd le, és pár informatív sor kíséretében küldd el nekünk vagy posztold ki válaszban.

update: Utólag tudtam meg, hogy ezek a Blikk, nem pedig a Vastagbőr képei, úgyhogy ezennel linkelem az eredeti fotósorozat lelőhelyét.

Share This Story

Get our newsletter