Marci megnyitotta a 27. kaput a kapuvári démon játékban, János kedveli saját fényképét, Pirike hozzászólt Manyika képéhez: "jaj de cukik vagytok, legyetek boldogok!!!", egy régi haverod fia megfenyegeti az amerikai elnököt. A tököd tele van már velük? Néhány kattintással kipucolhatod a Facebook-idővonaladat!

Folytatjuk reggel megkezdett tippszórásunk: a tuti nyomtatóteszt után itt a Facebook-rendrakás. Az ember fáradtságos munkával is rendezgetheti barátait közeli és távoli ismerősök, meg mindenféle más csoportokba (ha van rengeteg ideje és imád a Facebook-beállításokkal molyolni - öööö van ilyen?), de van ennek egy egyszerűbb módja. Ez:

facebook.com/friends/organize

Az alkalmazáshoz elfelejtettek gombot varrni a Facebookra, vagy legalábbis jól eldugták, de a Lifehackeren most kiposztolták a fenti linket. Itt egy csoportba gyűjtve megtalálhatod azokat az ismerősöket, akiknek a dolgaival ritkán foglalkozol. Ha egyikőjük sem érdekel többé (nagyon), akkor egy kattintással száműzheted őket a távoli ismerősök közé, akiknek csak ritkábban jelenik meg az aktivitása.

Advertisement