Egy megbízható, ám érthető okokból neve elhallgatását kérő forrásunknak köszönhetően az év képsorozatához jutottunk az imént. Klára (természetesen nem ez az igazi neve) így mesélte el a harmadik típusú találkozást:

tegnap Demszkyvel buszoztam, leszállt a királyhágón ő is, elsétált előttem a parkolóig és odahugyozott

felismerni nem lehet csak elhinni nekem hogy ő volt az

és nem állitom hogy pisilt

csak sokáig állt háttal lehajtott fejjel :DDD

talán meg kellett volna kerülnöm a sövényt és amikor előbukkan készíteni még egyet

Advertisement

Olvasóriporterünk képei következnek, csak erős idegzetűeknek:

Advertisement

Remélhetőleg azt mindenki tudja, hogy ha ilyesmin kapja rajta a rendőr vagy közterületfelügyelő a szorult helyzetben lévő emberfiát, akkor annak pénzbüntetés lehet a vége:

2012. évi II. törvény – 150. Köztisztasági szabálysértés

196. § (1) Aki

a) a közterületen, a közforgalom céljait szolgáló épületben, vagy közforgalmú közlekedési eszközön szemetel, ezeket beszennyezi,

b) a felügyelete alatt lévő állat által az a) pontban megjelölt helyen okozott szennyezés megszüntetéséről nem gondoskodik, szabálysértést követ el.

(2) Aki települési szilárd vagy folyékony hulladékot a közterületen engedély nélkül lerak, elhelyez, vagy nem a kijelölt lerakóhelyen rak le vagy helyez el, szabálysértést követ el." (2012. évi II. törvény a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről)

(3) Aki a közszolgáltató elkülönített hulladékgyűjtést szolgáló gyűjtőeszközéből hulladékot vesz el, szabálysértést követ el.

(4) Az (1) és (3) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt a közterület-felügyelő, természeti és védett természeti területen a természetvédelmi őr, helyi jelentőségű védett természeti területen az önkormányzati természetvédelmi őr is szabhat ki helyszíni bírságot.

Advertisement

Szemfüles riporterünknek természetesen jár a tízezer forint a hatalmas köszönet!

Most kaptuk a hírt: Demszky Gábor az Index.hu kérdésére megerősítette, hogy valóban ő szerepel a képeken, és valóban könnyített magán a fás-bokros részen.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter