Nem kell ahhoz egyáltalán utálni a miniszterelnököt, hogy az ember döbbent tisztelettel figyelje Huszár Attila, az ország legfanatikusabb Orbán-mániása animációit. Most épp azt animálta meg, hogyan veszi át a hatalmat a temetés után Orbán Ráhel.

Ha nem ismered Huszár Attila tabi munkanélkülit, aki döbbenes mennyiségben gyárt tajvani animáció stílusú filmeket, nagyrészt Orbán Viktorról, olvasd el Ács Dani klassz ismertető cikkét róla. Huszárt példátlan fanatizmusa és a bármilyen DK-s nénikét megszégyenítő, beteges Orbán-kattanás kiemeli az egyszerű gyűlölködők közül: új minőséget hoz létre, és ez a punkos esztétika egyformán élvezhető mindenkinek, a néző politikai hovatartozásától függetlenül.

Advertisement

Ha például rájöttél, hogy mostanában már szinte bármiről Ő – mármint Orbán – jut az eszedbe, nézz meg három Huszárt, és meggyógyulsz!

Friss filmjében, ami úgy kezdődik, hogy "hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy nagyon gonosz törpekirály", a mester a legjobbját nyújtja. Ő aztán nem alkuszik meg, az biztos!

Share This Story

Get our newsletter