Illustration for article titled Így dolgozik egy igazán diszkrét poloskairtó Budapesten

Klinkerhoffen ágyába beköltözött a poloska. Egy "maximális diszkréciót" ígérő céget választott az irtáshoz. A mester a hátán permetezővel, védőruhában, arcmaszkkal gyalogolt fel hozzájuk. A nap komment-sztorija a Cinken!!!

Advertisement

Törzsolvasónk és vezérkommentelőnk, Klinkerhoffen így mesélte el a szuper diszkrét vérszívóirtást.

Egy hete háborúzunk néhány offenzív magatartású ágyi-poloskával. Tegnap irtattunk. A szaki megnyugtatott, hogy a szomszédból is átjöhet, sőt, a tömegközlekedésen is haza lehet hurcolni. Életemben nem láttam még ilyen dögöt, és minden szőröm felállt, amikor egy lezárt dunsztosüvegben megpillantottam egy szemmel láthatóan feldúlt, és magas fordulatszámon pörgő példányt.

Az irtó cég maximális diszkréciót ígért. Nem ez volt a fő szempont, de aztán rájuk esett a választás. Ehhez képest a szaki a 10 literes permetezőjével, a zöld védőruhájában, arc maszkkal, gyalog jött el hozzánk a Margit körúttól három utcányit. :D Felgyalogolt a lépcsőházban, bekopogott, majd mielőtt belépett volna, felcsattintotta a cipőire a gumírozott nylon mamuszokat. TSSS..... TSSS....... :DDD Ma 13:06

Advertisement

[fotó: kiskegyed]

Share This Story

Get our newsletter