Mit csinålnak a hollandok, ha épp nem egy bulivonaton tartanak Budapest felé? Kicsesznek a testvéreikkel. A Mathijsen fivérek pårbaja most lett igazån kegyetlen. Nem is pårbaj ez, egyszerƱen a nagyobb szívatja a kisebbet.

Az egĂ©sz Ășgy kezdƑdött, hogy Tobias Mathijsen Facebook oldalĂĄt kisöccse ĂĄtalakĂ­totta (amennyit biztosan tudok, az Ășj borĂ­tĂłkĂ©p Ben Affleck egy forrĂł fotĂłja lett). Tobias, az internetes hadakozĂĄs helyett valĂłdi, offline fĂĄjdalmat akart okozni öccsĂ©nek, Ă­gy barĂĄtaival összefogva rĂłzsaszĂ­nre festettĂ©k a srĂĄc szobĂĄjĂĄnak falait, Justin Bieber posztereket aggattak fel, Ă©s a legaprĂłbb rĂ©szletekig egy kislĂĄny hĂĄlĂłszobĂĄjĂĄvĂĄ alakĂ­tottĂĄk a 15 Ă©ves fiĂș szobĂĄjĂĄt.

Tobias Ă©s csapata egy Ă©vvel kĂ©sƑbb pedig, minden ok nĂ©lkĂŒl Ășjabb csapĂĄst mĂ©rt az azĂłta minden bƱnĂ©t megbĂĄnĂł kisöccsre. Kilencven fokkal "elforgattĂĄk" a szobĂĄt, vagyis minden bĂștor Ă©s földön heverƑ tĂĄrgy egyszerƱen falat vĂĄltott. A fiĂșt teljesen meglepte az Ășjabb trĂ©fa, Ă©s egyĂĄltalĂĄn nem tƱnt boldognak. VĂĄrjuk a pĂĄrharc Ășjabb fejlemĂ©nyĂ©t, mert, hogy hallunk mĂ©g a holland srĂĄcokrĂłl, az egĂ©szen biztos.

[forrĂĄs]