Így büntesd a testvéred

Mit csinálnak a hollandok, ha épp nem egy bulivonaton tartanak Budapest felé? Kicsesznek a testvéreikkel. A Mathijsen fivérek párbaja most lett igazán kegyetlen. Nem is párbaj ez, egyszerűen a nagyobb szívatja a kisebbet.

Advertisement

Az egész úgy kezdődött, hogy Tobias Mathijsen Facebook oldalát kisöccse átalakította (amennyit biztosan tudok, az új borítókép Ben Affleck egy forró fotója lett). Tobias, az internetes hadakozás helyett valódi, offline fájdalmat akart okozni öccsének, így barátaival összefogva rózsaszínre festették a srác szobájának falait, Justin Bieber posztereket aggattak fel, és a legapróbb részletekig egy kislány hálószobájává alakították a 15 éves fiú szobáját.

Advertisement

Tobias és csapata egy évvel később pedig, minden ok nélkül újabb csapást mért az azóta minden bűnét megbánó kisöccsre. Kilencven fokkal "elforgatták" a szobát, vagyis minden bútor és földön heverő tárgy egyszerűen falat váltott. A fiút teljesen meglepte az újabb tréfa, és egyáltalán nem tűnt boldognak. Várjuk a párharc újabb fejleményét, mert, hogy hallunk még a holland srácokról, az egészen biztos.

[forrás]

Share This Story

Get our newsletter