Hagyjuk a pasztell naplement√©t, a t√ļlszatur√°lt kajaporn√≥t √©s a fekete-feh√©r l√°bfot√≥kat. Ezzel a remek webes alkalmaz√°ssal b√°rki megzabol√°zhatja a Google mesters√©ges agy√°t.

A Deep Dream algoritmusr√≥l m√°r mi is √≠rtunk t√∂bbsz√∂r ‚Äď a Google √°ltal fejlesztett k√©pfelismerŇĎ kv√°zi tov√°bbgondolja, amit l√°tni v√©l ‚Äď, de eddig nem volt egyszerŇĪ √©s gyors a haszn√°lata. Most k√©sz√≠tettek hozz√° egy remek internetes fel√ľletet ‚Äď Dreamscope a neve ‚Äď, ahol 16 filter k√∂z√ľl v√°laszthatjuk ki a nek√ľnk tetszŇĎt. T√©nyleg olyan, mintha az Instagram be-LSD-zett volna.

A filterek vicces neveket kaptak, a kedvencem az Inceptionist Painting, a Self Transforming Machine Elves, a Sketch a Sketch √©s a Dead Presidents. A fot√≥ felt√∂lt√©se √©s a szŇĪrŇĎ kiv√°laszt√°sa ut√°n p√°r m√°sodpercet kell v√°rni, √©s k√©sz a k√©p√ľnk, sim√°n le lehet menteni, azt√°n oda t√∂ltj√ľk fel, ahova akarjuk.

Advertisement

Orb√°n Viktor h√≠res √ľnnepi szelfij√©n √©s a saj√°t profilk√©pemen is kipr√≥b√°ltam a Dreamscope-ot, ezeket fent l√°thatj√°tok. A b√≥nusz egy r√©gi naplement√©s fot√≥m:

Mások más képekkel próbálkoztak:

Advertisement

Advertisement

via Gizmodo, Wired