Ha nem vagy kedves a pincĂ©rrel, jĂł esĂ©llyel ki fog gĂșnyolni. Esetleg tesz valami mĂ©g rosszabbat.

A DailyMail Ă­r egy kutatĂĄsrĂłl, amiben 438, a vendĂ©glĂĄtĂĄsban dolgozĂł szemĂ©lyt kĂ©rdeztek meg kutatĂłk, hogy mikĂ©pp vĂĄgnak vissza a bunkĂł vendĂ©geknek. PĂĄr pĂ©lda: 79%-uk gĂșnyolĂłdik, 65%-uk a szĂŒksĂ©gesnĂ©l tovĂĄbb hĂșzza a kiszolgĂĄlĂĄst, 6%-uk pedig akĂĄr "be is szennyezi" a kĂ©rt fogĂĄsokat. Az ember hall mendemondĂĄkat, de Ă­gy szĂĄmszerƱsĂ­tve mĂ©g ijesztƑbb ez a dolog.

Persze nem könnyƱ azoknak, akik Ă©tteremben dolgoznak, hosszĂș mƱszakok, kemĂ©ny fizikai munka, rĂĄadĂĄsul mindig udvariasnak kell lenni, miközben a stressz ĂłriĂĄsi. A vendĂ©gek meg gyakran tenyĂ©rbemĂĄszĂłan idegesĂ­tƑek Ă©s lekezelƑek tudnak lenni. Ez persze nem mentsĂ©g ezekre:

Advertisement

Aki kĂ­vĂĄncsi a rĂ©szletekre itt olvashat mĂ©g rĂłluk, egyĂ©bkĂ©nt legyĂŒnk mind udvariasak, Ă©s akkor nem kell fĂ©lni majd attĂłl a bizonyos gombalevestƑl sem.

Én kĂ©t esetrƑl tudok, egyik sem itthon törtĂ©nt. Az egyik helyen beleköptek a kellemetlenkedƑ vendĂ©gek sörĂ©be, a mĂĄsiknĂĄl "vĂ©letlenĂŒl" rĂĄborĂ­tottĂĄk a forrĂł levest. Ha van valami hasonlĂł sztoritok, akkor ne tartsĂĄtok magatokban, hadd szörnyĂŒlködjĂŒnk mind!