Ígéretesen indult Bárdos András naivblogja

Illustration for article titled Ígéretesen indult Bárdos András naivblogja

Az ismert újságíró nem ismerte fel az ismert pornósztárt. Már csak az a kérdés, hogy egyáltalán nincs-e tévéje, vagy van, de csak a Mezzo megy rajta.

Advertisement

Kiderült, mi lesz az a bizonyos kendőzetlen írásmű, ami miatt Bárdos "Komoly" András bevállalta a szereplést a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben. Egy blog. Eddig egy bejegyzés készült el, ami alapján egyelőre mindeképp érdemes követni.

Advertisement

Bármennyit pikírtkedtem is korábban azon, hogy mennyire lehet őszinte egy valóságsószerű vetélkedő egyik szereplőjének kendőzetlen naplója, az első poszt egészen jó, mert arról szól, hogy híres tévés Bárdosnak fingja sincs, ki kicsoda a híres tévésztárok közül. Ez elvileg persze lehetne valamilyen South Park-i értelemben vett önfingszagolgatás is, de most még nem úgy tűnik.

Advertisement

Itt egy jellemző részlet:

Közben egy sajtos szendvics mögé rejtezve kihallgatok egy beszélgetést. Csúnya dolog, de élvezetes, mit élvezetes, ez az élvezetek csúcsa. Aleska Diamond és Bea asszony dialógusát megpróbálom visszaadni.

Ott kapcsolódom be, amikor Aleska arról mesél, hogy légtornász. Én azt hittem színésznő, de úgy tűnik az már csak a második szakmája.

Advertisement

Ha bármi gyanúsat tapasztalok, ismét jelentkezem Bárdos blogjából!

Share This Story

Get our newsletter