"Boldog kar√Ęcsonyt ( csak az√®rt is !! ) a sok segfej meg menjen kar√†csonykor is a pokolba !!!" A kar√°csonyi szezon legjobb olvasm√°nya a kommenth√°bor√ļ Blikk Antal csal√°di fot√≥ja alatt.

Cs√ļnya √©lcelŇĎd√©s indult meg Blikk Antal fideszes frakci√≥vezetŇĎ december 25.-i Facebook-bejegyz√©se miatt/alatt. Az egyre extr√©mebben m√©dia√©rz√©keny Blikk-szereplŇĎ az √©v hivatalosan is legintimebb napj√°n, december 25.-√©n egy olyan intim fot√≥t publik√°lt a "N√°lunk √≠gy indult a nap" sz√∂veggel, amin m√©g a kisgyerekei is √∂lt√∂nyben p√≥zolnak az Ismeretlen Fot√≥s kamer√°ja elŇĎtt.

Nem ez a vicces, n√°lunk rengeteg politikus van, aki az anyj√°t is eladn√° egy raklapnyi l√°jk√©rt, nemhogy a gyerekeit. De a kialakult kommenth√°bor√ļ ann√°l kir√°lyabb. Ha √ļgy √©rzed, teljesen eltunyult√°l a rengeteg zab√°l√°sban, csak lapozz bele!

Advertisement

Igazs√°got is kellt szolg√°ltatnom szeg√©ny Bulv√°r Antalnak, mert nem igaz, hogy az √ľnnepek alatt v√©gig √∂lt√∂nyben p√≥zolt egy fot√≥s kamer√°ja elŇĎtt. 24-√©n k√©sŇĎ d√©lelŇĎtt tal√°lkoztunk, amint a lak√≥parkja alatt utc√°ban √©ppen b√ļcs√ļzkodott egy terepj√°r√≥s havert√≥l, √©s teljesen norm√°lis ruh√°ban volt, nyakkendŇĎs gyerekek n√©lk√ľl.