Igazságot a bal oldali cápának!

Semmi sem kavarta fel annyira a kedélyeket az interneten a Super Bowl után, mint Katy Perry cápái.

Advertisement

Aki esetleg nem követte volna, vagy elterelte a figyelmét Angela Merkel, annak röviden összefoglalom: a nézőknek feltűnt a show egy pontján, hogy míg a két cápa közül a jobb oldali szorgalmasan követ valamiféle koreográfiát, addig a bal oldali csak funkciótlanul riszálja magát. Bár az is igaz, hogy volt, aki szerint ez egyáltalán nem is feltűnő.

Advertisement

Több sem kellett a közvéleménynek, és hétfőn minden a rossz bal oldali cápával volt tele, aki annyira béna, hogy elfelejti a koreográfiát. Másfelől az a pár másodperc tényleg nagyon vicces.

Kiderült, hogy a bal oldali cápa Perry régi táncosa, Bryan Gaw, de ő és a másik táncos is panaszkodtak rá, hogy nagyon kevés idejük volt felvenni a cápamaszkot.

Tegnap este aztán a Slate-en egy profi táncos, Rebecca Ritzel nyilvánosan megvédte a bal oldali cápát, hiszen abban a jelmezben eleve baromi nehéz mozogni, pláne úgy, hogy közben énekelni kell a Teenage Dream című slágert is. Másrészt a legnagyobb táncosok is néha kiesnek a ritmusból, végül pedig a karmozdulatok egyszerűen túlértékeltek.

Advertisement

Itt tart jelenleg a cápagate, de ha lesz még további fejlemény, arról is feltétlenül beszámolok!

Share This Story

Get our newsletter