A Facebookon lezajlott fantasztikus oda-vissza köpködés után most cikkben jelezte a tényfeltáró atlatszo.hu, hogy nem ad helyet Gyurcsány és a DK helyreigazítási kérelmének.

Magyarország varázskert, ahol minden másképp van, mint az unalmas helyeken. Nálunk például a minden párttól egyforma távolságot tartó, szinte fojtogatóan objektív tényfeltárók olyanokat írnak politikusoknak kommentben, hogy Szemkilövetők! Ezt pont Bodoky Tamás írta, miközben hozzászólásokban próbálta legyőzni a DK-politikusok és -aktiviták képében rátörő kommunizmust. Azt is írta, hogy "ostoba majom kommunisták", de a legjobb ütésváltás a modern tömegdemokrácia digitális történetében feltétlenül ez:

Tamás Bodoky: Szemkilövetők!

István Vágó: Liberálanarchisták!

Ez annyira fergetegesen vicces, hogy szombat este az MTK-Honvédon kipróbáltuk Markó Ferkóval és Király "444" Andrással, hogy meccs hevében néha Szemkilövetőket, néha liberálarachistákat ordítottunk, és mondhatom, jobb, mint Gyurcsány a hibásozni!

A sztor ma folytatódott, sajnos egyelőre egy prózai cikkel, bár a Facebookon Bodoky a poszt elé bekommentelt egy Kárpátia-számot, meg a fenti Nem, nem soházó plakátot, így még ebből is lehet bármi is!