√Čn m√©g nem l√°ttam olyan feldolgoz√°st, ahol Dr Frankenstein dugott volna a teremtm√©nnyel. Dr Matlock, a pinaplasztik√°ir√≥l ismert amerikai plasztikai seb√©sz √∂ssze szabta-varrta √©s zs√≠rlesz√≠vta mag√°nak a t√∂k√©letes nŇĎt, majd feles√©g√ľl vette. A val√≥ √©letben!

Veronica, a t√ļls√ļlyos kismama m√©g 2007-ben tal√°lkozott David Matlock plasztikai seb√©sszel, a lehetŇĎ legkev√©sb√© romantikus k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt. Sz√ľl√©s ut√°ni vaginaplasztik√°ra fizetett be a h√≠res, val√≥s√°gs√≥ban is szereplŇĎ orvoshoz. A doktor a pocak ellen√©re azonnal megl√°tta benne a lehetŇĎs√©get, amirŇĎl √ļgy nyilatkozott, mint Michelangelo tehette volna egy szobra sz√ľlet√©s√©rŇĎl. "Nem √©rdekelt a s√ļlya. EgyszerŇĪen tudtam, hogy mit akarok kihozni belŇĎle."

A vizion√°rius szakember r√°besz√©lte a nŇĎt, hogy a pinaszab√°szat mell√© rendelje meg a csod√°s nevŇĪ Wonder Woman Makeover nevŇĪ csomagot, ami zs√≠rlesz√≠v√°sb√≥l √©s brazil valagemel√©sbŇĎl √°llt. Ahogy elk√©sz√ľlt a majdnem t√∂k√©letes nŇĎvel, a doktor randizni h√≠vta a p√°ciens√©t, majd m√©g aznap este megk√©rte a kez√©t. A nŇĎt az√≥ta m√©g t√∂bbsz√∂r √°tszabta, annyira, hogy Veronica saj√°t mag√°t a f√©rje eleven rekl√°mj√°nak nevezte. Dr Matlock √ļj√≠t√≥ plasztikai seb√©sz, aki a a G-shot nevŇĪ bevatakoz√°st is elv√©gezte a feles√©g√©n. Ez annyit tesz, hogy hialuronsavat ijakci√≥zott a nŇĎ G-pontj√°ba, n√∂velendŇĎ a szexu√°lis √©lvezeteket. M√°ris viszket a mindzs√°m a gondolatt√≥l!

Dr Matlock nem csak pr√©dik√°lja a bizarr test√°talak√≠t√°st. A saj√°t bicepsz√©be √©s m√°s izmaiba szint√©n saj√°t tal√°lm√°nyak√©nt zs√≠rt fecskedezett, √≠gy olyan izmos lett, hogy teremtm√©ny-feles√©g√©vel egy√ľtt body building-versenyeken indulnak.

Advertisement

Egy tuti: Matlock lehet a legnagyobb Pedro Almodovar-rajongó a plasztikaisebész-szakmában!

(via gawker)