Illustration for article titled Ideális feleséget műtött magának a modern Frankenstein

Én még nem láttam olyan feldolgozást, ahol Dr Frankenstein dugott volna a teremtménnyel. Dr Matlock, a pinaplasztikáiról ismert amerikai plasztikai sebész össze szabta-varrta és zsírleszívta magának a tökéletes nőt, majd feleségül vette. A való életben!

Advertisement

Veronica, a túlsúlyos kismama még 2007-ben találkozott David Matlock plasztikai sebésszel, a lehető legkevésbé romantikus körülmények között. Szülés utáni vaginaplasztikára fizetett be a híres, valóságsóban is szereplő orvoshoz. A doktor a pocak ellenére azonnal meglátta benne a lehetőséget, amiről úgy nyilatkozott, mint Michelangelo tehette volna egy szobra születéséről. "Nem érdekelt a súlya. Egyszerűen tudtam, hogy mit akarok kihozni belőle."

A vizionárius szakember rábeszélte a nőt, hogy a pinaszabászat mellé rendelje meg a csodás nevű Wonder Woman Makeover nevű csomagot, ami zsírleszívásból és brazil valagemelésből állt. Ahogy elkészült a majdnem tökéletes nővel, a doktor randizni hívta a páciensét, majd még aznap este megkérte a kezét. A nőt azóta még többször átszabta, annyira, hogy Veronica saját magát a férje eleven reklámjának nevezte. Dr Matlock újító plasztikai sebész, aki a a G-shot nevű bevatakozást is elvégezte a feleségén. Ez annyit tesz, hogy hialuronsavat ijakciózott a nő G-pontjába, növelendő a szexuális élvezeteket. Máris viszket a mindzsám a gondolattól!

Dr Matlock nem csak prédikálja a bizarr testátalakítást. A saját bicepszébe és más izmaiba szintén saját találmányaként zsírt fecskedezett, így olyan izmos lett, hogy teremtmény-feleségével együtt body building-versenyeken indulnak.

Egy tuti: Matlock lehet a legnagyobb Pedro Almodovar-rajongó a plasztikaisebész-szakmában!

(via gawker)

Share This Story

Get our newsletter