This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Hungaroplakát: az ügynökség volt, nem mi

Illustration for article titled ​Hungaroplakát: az ügynökség volt, nem mi

Hárít és tagad a plakátcég, azt mondják, nem ők küldték el a kuruc.infónak az indexes újságíró levelét. De nem árulják el, melyik ügynökségnek forwardoltak.

Advertisement

Forwardoltak emailt, de nem a náci weboldalnak, hanem a Budaörsi úti plakáthelyet bérelő ügynökségnek, innentől semmi közük az ügyhöz - mondja a Hungaroplakát. Nemrég írtam meg, hogy miután Dezső András indexes újságró érdeklődő levelet írt a Hungaroplakátnak arról, hogy hogyan kerülhetett ki egy, a rasszista kuruc.infót népszerűsítő plakát egy plakáthelyükre, illetve hogy ki fizette azt, a riporter emailje egy az egyben megjelent a kuruc.infón.

Advertisement

Az ügynökség nevét ugyanakkor nem akarja felfedni a plakátos cég. Pedig tök érdekes lenne tudni, hogy a liberális fertőnek képzelt reklámszakmában tényleg vannak-e szélsőjobbos fajgyűlölő szigetek.

Advertisement

Közben megtudtam, hogy Dezső András feljelentést tesz az ügyben, így ha indul nyomozás, úgyis ki fog derülni, melyik ügynökség ekkora barátja a fiatal náciknak. Íme a Hungaroplakát teljes nyilatkozata:

NYILATKOZAT

A Kuruc.info Budaörsi úton elhelyezett óriásplakátjával kapcsolatban az alábbiakat kívánjuk közölni:

A tárgybani reklámfelületet társaságunktól egy ügynökség bérelte. Társaságunk az ügynökség ügyfelével nem áll kapcsolatban, kilétét nem ismerjük. Társaságunk a Kuruc.info weboldallal nem áll kapcsolatban.

Az index újságírója, megkeresését társaságunk központi e-mail címére küldte. Megkeresését továbbítottuk a reklámfelületet tőlünk megrendelő ügynökséghez, tekintettel arra, hogy a feltett kérdések megválaszolásához ők rendelkeztek információkkal. A reklámot haladéktalanul eltávolítottuk.

Az ügyben egyéb információval nem rendelkezünk.

Hungaroplakát Kft.

Share This Story

Get our newsletter