Ha Magyarország miniszterelnöke kitesz magáról egy képet, ahogy egy rózsaszín kanapén lazán üldögél, akkor az internet népe nem fog az ülepén maradni, hanem beültetik a Simpson családhoz és Bede Márton közelébe is.

Az a bizonyos kanapé volt egyébként a díszlet ahhoz a fotózáshoz, ami oldalakat vett el a Best-magazin hipnotikus, múlt heti Story-sztorijában, és amiből például kiderült, hogy Anikó asszony néha kivasalja urának a Nemzeti Sportot. Mondjuk ez még nem feltétlenül magyarázza meg, hogy miért volt koszos, de mindegy.

A fenti képen, ami a saját NAK-unk munkája, Orbán Viktor beült a megboldogult Matula szerkesztőségének a közepébe, kicsit megtöri a színspektrumot és a mindent elsöprő lazaságot is.

Advertisement

Lazacz azt próbálja bemutatni, hogy Magyarország Miniszterelnöke tökéletes lenne reklámarcnak is, jól tudja bizonyítani, hogy ez a rózsaszín kanapé kényelmes, alkalmas az üldögélésre, megéri a pénzét!

Advertisement

Az egyébként szobrászatban is elég produktív prolidepp Amerika egyik kedvenc rajzolt családjának kedvenc helyére ülteti be a nemzetcsináló urat. Homer, Marge és a gyerekek annyira nem örülnek annak, hogy hirtelen ott termett a rezsicsökkentés tábornoka a kanapén, ahova nekik kellene leülniük a főcím végén.

Advertisement


Az Örbån megbízható termék, könnyű összeszerelni, igény szerint más színekben is kérhető, többféle huzat is kapható hozzá, névadója szerepeltetése csak illusztráció. Cookkapitany képe.


Szinte látom magam előtt Sailorripley képét, ahogy megelevenedik, a szökőkútban elkezd táncolni hülye kalapban Kövér László és Selmeczi Gabriella, megszólal az I'll Be There For You, sőt remélhetőleg magyar átirata, az Én ott leszek érted, mert ilyen biztosan létezik, aztán a végén mindenki lehuppan a kanapéra, és kezdődnek a kormányzó párt tagjainak mindennapi kalandjai a Centrál Pörkben, ami nem egy kávézó, hanem egy pörköltöző.

Advertisement

Bevallom, percekig én sem tudtam, hogy mit kell nézni. Színtévesztő vagyok, valamit buherált Szarvas az árnyalattal? Valami mozogni fog? Arcomba fog ugrani a lány az Ördögűzőből, és beszopom életem első hangos gifét? Nem, a trükk az, hogy tükrözve van az eredeti kép. Így most már le sem bírjátok venni a szemeteket róla, mi?

Láttatok még ilyeneket? Várjuk kommentben!