Annyira pang a lak√°spiac, hogy egy 67 n√©gyzetm√©teres szegedi lak√°s elad√°s√°hoz netes horrorfilmet kellett forgatnia a tulajdonosnak. Most megcsin√°lta az angol verzi√≥t, mert vil√°gh√≠rŇĪ lak√°shirdetŇĎ akar lenni.

Az Internetto egykori munkat√°rsa lak√°st √∂r√∂k√∂lt, de tudta, hogy csak √ļgy sim√°n semmi es√©lye eladni. √Čs pont √ļgy gondolkodott, mint egy-k√©t √©ve a magyar c√©gek j√≥ r√©sze: "nyomassunk valami v√≠rusvide√≥t, az most a menŇĎ, legal√°bb l√°tszani fog, mennyire k√ļl vagyok". Az eredm√©ny h√°tborzongat√≥an b√©na horrorfilm lett, b√°r a mŇĪfajb√≥l k√∂vetkezŇĎen lehet, hogy ez volt maga a c√©l is. Azt p√©ld√°ul, ahogy a csaj a d√∂ntŇĎ pillanatban a gyilkosra n√©z, neh√©z v√©letlennek tekinteni. A klip annyira n√©pszerŇĪ lett p√°r nap alatt, hogy ember√ľnket elragadta a k√∂rhinta, √©s most m√°r vil√°gh√≠rŇĪ akarna lenni az angol verzi√≥val. √Črdemes megn√©zni a vide√≥ mell√© csin√°lt weboldalt, mert ilyen mondatukat olvashatunk ott:

Pszih√≥ a konyh√°t szeml√©li balj√°n a kamra, rettentŇĎ bakancsa elsŇĎ oszt√°ly√ļ n√©gyes kop√°s√°ll√≥s√°g√ļ padl√≥lapon nyugszik.