This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Horrorfilmmel akarja eladni lakását a kétségbeesett szegedi férfi

Annyira pang a lakáspiac, hogy egy 67 négyzetméteres szegedi lakás eladásához netes horrorfilmet kellett forgatnia a tulajdonosnak. Most megcsinálta az angol verziót, mert világhírű lakáshirdető akar lenni.

Advertisement

Az Internetto egykori munkatársa lakást örökölt, de tudta, hogy csak úgy simán semmi esélye eladni. És pont úgy gondolkodott, mint egy-két éve a magyar cégek jó része: "nyomassunk valami vírusvideót, az most a menő, legalább látszani fog, mennyire kúl vagyok". Az eredmény hátborzongatóan béna horrorfilm lett, bár a műfajból következően lehet, hogy ez volt maga a cél is. Azt például, ahogy a csaj a döntő pillanatban a gyilkosra néz, nehéz véletlennek tekinteni. A klip annyira népszerű lett pár nap alatt, hogy emberünket elragadta a körhinta, és most már világhírű akarna lenni az angol verzióval. Érdemes megnézni a videó mellé csinált weboldalt, mert ilyen mondatukat olvashatunk ott:

Pszihó a konyhát szemléli balján a kamra, rettentő bakancsa első osztályú négyes kopásállóságú padlólapon nyugszik.

Share This Story

Get our newsletter