This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Hoppál Péter politikusrobot maga az élethű android az Alienból

Képtelenség elfogadni, hogy a Fidesz tényleg képes volt politikai témává tenni egy animgif reblogolását. Egyes online népművészek nem is fogadták el ezt.

Advertisement

Ha lemaradtál volna róla, a kormánypárt tegnap azért hívott össze sajtótájékoztatót, mert Bajnai Gordon a Facebookon megosztotta egy olyan blogposzt linkjét, amiben az ő vetődős kampányfilmjét kifigurázó mémeket gyűjtöttek össze. Többek közt egy olyan animgifet, amin labda helyett egy Orbán Viktor-fejet lő el a volt miniszterelnök. Hoppál Péter halál komolyan úgy beszélt az esetről, mintha Bajnai személyesen, IRL rúgta volna le a Pocakos Tábornok fejét.

Advertisement

Sailorripley, mint az fent látható, előbb karatemestert küldött Hoppálra, aki ahhoz képest, amit művelt, még jól is járt a fejlerúgással.

Aztán elkezdődött a közszolgálati diszkó a témában, a Szolgahíradó természetesen hosszú blokkban dagasztotta tovább az abszurd semmit, erre reflektál Sailorripley másik műve:

Advertisement

Nem volt időm Coub-ot csinálni, de a híradós animgif élvezete ezzel a klasszikussal a háttérben az igazi:

Update: a kommentek között Pontosan Ahogy felhasználó originális videóműalkotással jelentkezett!

Share This Story

Get our newsletter