Ez jel lenne? A Blikk magazintestv√©r√©ben bulv√°rmagazinban tavaly hat eg√©sz oldalon √°t p√°link√°zott-cukiskodott az ElsŇĎ Csal√°d, most nyomuk sincsen a dupla sz√°mban. Norbi az √ļj Viki, R√©ka az √ļj Anik√≥.

Pálinkázik, kutyát vakar, médiakukkant: Bulvár Viktor miniszterelnök hatoldalas, fényképes óriáscikkben mutatja meg az emberi oldalát a friss Hot magazinban.

Ezzel a bevezetŇĎvel √≠rtam majdnem pont egy √©ve posztot ide a Cinkre. √Čs ekkor m√°r hossz√ļ √©vek √≥ta nem volt meglepet√©s, ha a Blikk vagy a Hot fot√≥sa, hogy, hogy nem, pont a nappaliban, a kar√°csonyfa alatt futott bele az Orb√°n-csal√°dba. Id√©n viszont nem lesz ilyen.

√Čs hogy a dolog m√©g jobban f√°jjon, tudod, kik√© a sz√°zoldalas kar√°csonyi sz√°m fŇĎhelye? H√°t a Schobert-csal√°d√©:

Advertisement

Ez a kellemetlen, nem az egy h√≥nap alatti 16 sz√°zal√©kos n√©pszerŇĪs√©gzuhan√°s!

A teljes k√©phez tartozik, hogy Orb√°n cser√©ben a napokban tarthatott kamu k√©rd√©s-v√°lasz √≥r√°t a Blikk szerkesztŇĎs√©g√©ben √©s lek√∂z√∂ltek vele egy nagyinterj√ļt is. De a kar√°csonyi magazin az kar√°csonyi magazin. Izgatottan v√°rom, hogy a Storyhoz szerzŇĎd√∂tt-e √°t esetleg a Bulv√°r csal√°d, mert a Hot konkurens√©nek a mai ut√°n m√©g egy sz√°ma megjelenik kar√°csony elŇĎtt.

Advertisement

Update:

Eln√©z√©st, a poszt - b√°r a l√©nyeg√©t ez nem √©rinti - r√©szben elavult inform√°ci√≥t tartalmaz. T√ļlzottan megszoktam ugyanis az √©vek sor√°n, hogy a Blikknek a Hot a magazin-testv√©re. Csakhogy nemr√©g, okt√≥ber elej√©n √°talakult a piac, √≠gy a bulv√°r napilap √ļj tes√≥ja a Kiskegyed lett. Az osztr√°k Vienna Capital Partners nevŇĪ v√°llalat ugyanis megvette a Ringier √©s Axel Springer legt√∂bb lapj√°t, √©s szerzem√©nyeit - N√©pszabads√°g, Hot, megyei lapok, Nemzeti Sport, Vil√°ggazdas√°g - egy Mediaworks nevŇĪ c√©gbe rendezte. A Ringier Axel Springerbe ker√ľlt a Blikk-csoport, a Kiskegyed √©s a Glamour.