Illustration for article titled Hoppá! Ezekre kerestek a legtöbbet az idén az interneten a magyarok

A Google idén is nyilvánosságra hozta a listát a legnépszerűbb magyar keresésekről, lebontva abszolút eredményekre, személyekre, kultúrára, mindennapi ügyekre és az élet nagy kérdéseire. Meglepő eredmények!

Advertisement

Például én meglepődtem azon, hogy sehol egy politikus, sehol egy mamipornó, sehol valami jó gusztustalanság. Nem, a Google szerint legtöbben idén Paul Walker nevére kerestek a személyek kategóriájában, magyar celebek között vezet Pikali Gerda, Berki Krisztián, Krasznai Tünde, Szepesi Niki és ByeAlex.

A magyarokat legjobban a Nemzeti Színház és a Szépművészeti Múzeum érdekli, leginkább telefont és olcsó repülőjegyet akarnak venni, na meg palacsintát sütni. A legnépszerűbb kaják sorrendben a palacsinta, a gofri, a muffin, a lángos, a tiramisu, a pizza, a lasagne, a fánk, a brownie és a kókuszgolyó, legalábbis ezeknek a receptjeire kerestek a legtöbben.

Advertisement

És hogy bebizonyítsuk, hogy Magyarországon tényleg a gimnazisták használják leginkább az internetet, első helyeken vannak a „mi a szerelem?” és a „hogyan kell csókolózni?” kérdések, utánuk pedig mindenki arra kíváncsi, hogy mi a túró az az instagram és a bivakolás. Ja igen, a harmadik legnépszerűbb konzumerista kérdés természetesen az volt, hogy „hol vegyek óvszert?”

A teljes listát meg tudjátok nézni a Kreatívnál.

[Kreatív]

Fotó: flickr.com/robertelyov

Share This Story

Get our newsletter