A Google idĂ©n is nyilvĂĄnossĂĄgra hozta a listĂĄt a legnĂ©pszerƱbb magyar keresĂ©sekrƑl, lebontva abszolĂșt eredmĂ©nyekre, szemĂ©lyekre, kultĂșrĂĄra, mindennapi ĂŒgyekre Ă©s az Ă©let nagy kĂ©rdĂ©seire. MeglepƑ eredmĂ©nyek!

PĂ©ldĂĄul Ă©n meglepƑdtem azon, hogy sehol egy politikus, sehol egy mamipornĂł, sehol valami jĂł gusztustalansĂĄg. Nem, a Google szerint legtöbben idĂ©n Paul Walker nevĂ©re kerestek a szemĂ©lyek kategĂłriĂĄjĂĄban, magyar celebek között vezet Pikali Gerda, Berki KrisztiĂĄn, Krasznai TĂŒnde, Szepesi Niki Ă©s ByeAlex.

A magyarokat legjobban a Nemzeti SzĂ­nhĂĄz Ă©s a SzĂ©pmƱvĂ©szeti MĂșzeum Ă©rdekli, leginkĂĄbb telefont Ă©s olcsĂł repĂŒlƑjegyet akarnak venni, na meg palacsintĂĄt sĂŒtni. A legnĂ©pszerƱbb kajĂĄk sorrendben a palacsinta, a gofri, a muffin, a lĂĄngos, a tiramisu, a pizza, a lasagne, a fĂĄnk, a brownie Ă©s a kĂłkuszgolyĂł, legalĂĄbbis ezeknek a receptjeire kerestek a legtöbben.

És hogy bebizonyĂ­tsuk, hogy MagyarorszĂĄgon tĂ©nyleg a gimnazistĂĄk hasznĂĄljĂĄk leginkĂĄbb az internetet, elsƑ helyeken vannak a „mi a szerelem?” Ă©s a „hogyan kell csĂłkolĂłzni?” kĂ©rdĂ©sek, utĂĄnuk pedig mindenki arra kĂ­vĂĄncsi, hogy mi a tĂșrĂł az az instagram Ă©s a bivakolĂĄs. Ja igen, a harmadik legnĂ©pszerƱbb konzumerista kĂ©rdĂ©s termĂ©szetesen az volt, hogy „hol vegyek Ăłvszert?”

A teljes liståt meg tudjåtok nézni a Kreatívnål.

[KreatĂ­v]

FotĂł: flickr.com/robertelyov