Kamp√°nycsend ezen a v√°laszt√°son nem lesz, viszont ahogy az urn√°k lez√°rulnak, a kamp√°nynak sz√ľks√©gszerŇĪen v√©ge. Egyik szemem s√≠r, a m√°sik meg az EP v√°laszt√°sokra figyel.

√öj idŇĎknek √ļj dalai j√∂nnek, j√∂n majd az √©rt√©kel√©s. Biztos t√∂bben gondolkoznak m√°r az eredm√©nyhirdet√©s ut√°ni publicisztik√°kon, lehet hogy van, ahol m√°r k√©sz is vannak a h√©tfŇĎi vez√©rcikkek. J√∂nnek majd az elemzŇĎk, akik megmondj√°k, hogy mit v√°rhatunk a k√∂vetkezŇĎ parlamenti ciklust√≥l, hogy ki a hib√°s mi√©rt, √©s hogy Gyurcs√°ny milyen j√≥l, Mesterh√°zy milyen amatŇĎr m√≥don, a Fidesz pedig milyen profin kamp√°nyolt.

Azt√°n j√∂n majd az √ļj parlamenti ciklus, √©s akik m√°r nem lesznek k√©pviselŇĎk, √≠rnak majd kurva j√≥ k√∂nyveket az elŇĎzŇĎrŇĎl. Lesz alakul√≥ √ľl√©s, minisztereln√∂k√∂t v√°laszt majd a h√°z egyszerŇĪ t√∂bbs√©ggel, m√°jusban meg indul a t√∂rv√©nygy√°r. Azt√°n j√∂nnek majd az EP v√°laszt√°sok, azt√°n meg az √∂nkorm√°nyzati v√°laszt√°s, √©s a rezsics√∂kkent√©s addig biztosan nem fog meg√°llni.

Most viszont még ez a kampány fut. Egészen a holnapi urnazárásig. Ez a sajtóközlemény most jelent meg, és ez már nem a kezdet vége, ez a vég kezdete.

A szocialist√°k gyereket dolgoztatnak

A szocialist√°k √°ll√≠t√°s√°val szemben a val√≥s√°g az, hogy Kr√°nitz L√°szl√≥, az MSZP jel√∂ltje egy 13 √©ves gyermeket haszn√°l fel arra, hogy megrong√°ltassa a Fidesz plak√°tjait, illetve ezekre ragasztassa a saj√°tjait. Ezt t√∂bb tan√ļ is megerŇĎs√≠ti, ez√©rt a Fidesz kifog√°st tett a helyi v√°laszt√°si irod√°n√°l.

Fidesz csornai szervezete [OS]

Magyarország 2014-ben háromszor választ. Jó buli lesz.