A holland vĂĄlogatott ma este lĂ©pett elƑ a vb-gyƑzelem tĂ©nyleges esĂ©lyesĂ©vĂ©. Így azĂ©rt sokkal nehezebb meccset nyerni, mint spanyolokat szĂ©tfutni a csoportkörben. HĂĄtrĂĄnyban Ășgy dominĂĄlni csaknem egy fĂ©lidƑn keresztĂŒl, hogy az ellenfĂ©l is baromi erƑs, az a valami.

MĂĄr megint elƑreszaladtam meccs közben, olyasmi posztcĂ­met forgattam a fejemben, hogy MexikĂł sokkal jobb BrazĂ­lia, mint Kolumbia, csakhogy közben minden pillanatban, minden holland akciĂłban benne volt a gĂłlveszĂ©ly. Megint azt mondom, hogy igazsĂĄgos jĂĄtĂ©k lett valahogy a futball ezen a vilĂĄgbajnoksĂĄgon. Ha MexikĂł kibĂ­rja ezt az elkĂ©pesztƑ nyomĂĄst, akkor megĂ©rdemli. Úgy, hogy nem bĂ­rta ki, Hollandia Ă©rdemelte meg az egyenlĂ­tĂ©st.

Az utolsĂł pillanatok mexikĂłi csƑdje mĂĄr adta magĂĄt. Kicsit sajnĂĄltam, hogy nem mentĂŒnk el a hosszabbĂ­tĂĄsig, de szinte biztos, hogy azt Ășgyis jobban bĂ­rtĂĄk volna a hollandok.

Advertisement

KĂ©t nagyon jĂł csapat csinĂĄlt komoly meccset, emberĂŒkre akadtak egymĂĄsban, Ă©s ha nem is az nyert, akinek szurkoltam, egy ilyen mutatvĂĄny utĂĄn nem tudom nem becsĂŒlni a gyƑztest.

FotĂł: Natacha Pisarenko