This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Hol fogadják be az ozorai menekülteket, ha tényleg nem lesz fesztivál?

Illustration for article titled Hol fogadják be az ozorai menekülteket, ha tényleg nem lesz fesztivál?

A felcsúti stadionban, a Parlamentben, a Szigeten vagy az Állatkertben legyen a több ezer fesztiválmenekült ideiglenes tábora?

Advertisement

A magyar parti- batikolás- és ördögbotkultúra elleni legdurvább fellépés eddig, hogy úgy tűnik, tényleg betiltották az ozorai goás fesztivált, a Sziget mellett világszinten legismertebb hazai zenés eseményt. A magyar hatóságok a földgolyó fejlettebb felén mindenhol létező hallgatólagos megállapodást rúgták föl ezzel.

A megállapodás kábé úgy szól, hogy ha kimentek jó messze a pusztába, és nem a város közepén mászkáltok üveges szemmel, akkor szórakozzatok, ahogy jól esik.

Advertisement

Bár még van egy fellebezős kör, most már esélyesnek tűnik, hogy tényleg ne legyen fesztivál Ozorán. Viszont ezrével érkeznek a törzsrésztvevők a világ minden tájáról, Ozora ugyanis tényleg világhírű buli, én például Indiában, Goán hallottam előszöt a létezéséről. Ha már idejönnek, szegény goásokkal csinálni kéne valamit. Végigvettünk pár lehetőséget, hol lehetne befogadni a hatalmas, buliéhes, erősen szédelgő tömeget.

- A parlament alsóházi üléstermében

Mi, akik a munkánk miatt hetente járunk a Házban, már kicsit érzéketlenné váltunk a Parlament szépségeire. De milyen sokat tudna mondani mindez egy rakás ízléstelen színfoltokkal díszített pólós norvég, izraeli és japán rasztának! "Te, figyelj, odamész a zöld oszlophoz, amin az a királyszobor van, megnyalod, és úgy megkészülsz mint az a csávó Ko Panganon, a hasisos fülgyertyától."

Advertisement

- Az épülő felcsúti Orbán Viktor Álma Stadionban

Van-e praktikusabb megoldás, mint egy mesebeli betonerdővel és polipkarként terpeszkedő gerendadzsungelell megbolondított pszichedelikus stadionban elhelyezni egy nagy csapat pszichedelikusdrog-menekültet? Ott ráadásul állandóan a Mindenórás Tábornok szeme előtt lennének.

Advertisement

- Valamelyik Szlovákiába vagy Romániába átfolyó, határ közeli vízfolyás partján

Fogalmam sincs, hogy átfolyik-e bármi ebbe a két szomszédos országba, ha nem, marad az al-Duna vagy al-Tisza és Szerbia. A dolog értelme az lenne, hogy a határ túloldalán százezrek tépnének be a vízbe keveredett goáspisi miatt, amit jótékonyan oldaná a kormányzatok által kölcsönösen szított feszültséget.

Advertisement

- A Szigeten

Logikus lenne, hiszen ott hely is van, zene is van, még olyan borzalmas is, amit a goások szeretnek. Az este 10 felé már általános szeretehangulatban jól jönne egy csapat megszeretgethető menekült. Divatdarab lehetne az "OZORAI MENEKÜLT" feliratos póló.

Advertisement

- A Főváros Állatkertben

Fölszednék a szemetet, vidám színekkel díszítenék a komorabb ketreceket és ingyen tisztára nyalogatnák az összes békát.

Advertisement

Ha van jobb megoldási javaslatod, írd meg válaszban!

Share This Story

Get our newsletter