A felcs√ļti stadionban, a Parlamentben, a Szigeten vagy az √Āllatkertben legyen a t√∂bb ezer fesztiv√°lmenek√ľlt ideiglenes t√°bora?

A magyar parti- batikol√°s- √©s √∂rd√∂gbotkult√ļra elleni legdurv√°bb fell√©p√©s eddig, hogy √ļgy tŇĪnik, t√©nyleg betiltott√°k az ozorai go√°s fesztiv√°lt, a Sziget mellett vil√°gszinten legismertebb hazai zen√©s esem√©nyt. A magyar hat√≥s√°gok a f√∂ldgoly√≥ fejlettebb fel√©n mindenhol l√©tezŇĎ hallgat√≥lagos meg√°llapod√°st r√ļgt√°k f√∂l ezzel.

A meg√°llapod√°s k√°b√© √ļgy sz√≥l, hogy ha kimentek j√≥ messze a puszt√°ba, √©s nem a v√°ros k√∂zep√©n m√°szk√°ltok √ľveges szemmel, akkor sz√≥rakozzatok, ahogy j√≥l esik.

B√°r m√©g van egy fellebezŇĎs k√∂r, most m√°r es√©lyesnek tŇĪnik, hogy t√©nyleg ne legyen fesztiv√°l Ozor√°n. Viszont ezr√©vel √©rkeznek a t√∂rzsr√©sztvevŇĎk a vil√°g minden t√°j√°r√≥l, Ozora ugyanis t√©nyleg vil√°gh√≠rŇĪ buli, √©n p√©ld√°ul Indi√°ban, Go√°n hallottam elŇĎsz√∂t a l√©tez√©s√©rŇĎl. Ha m√°r idej√∂nnek, szeg√©ny go√°sokkal csin√°lni k√©ne valamit. V√©gigvett√ľnk p√°r lehetŇĎs√©get, hol lehetne befogadni a hatalmas, buli√©hes, erŇĎsen sz√©delgŇĎ t√∂meget.

Advertisement

- A parlament als√≥h√°zi √ľl√©sterm√©ben

Mi, akik a munk√°nk miatt hetente j√°runk a H√°zban, m√°r kicsit √©rz√©ketlenn√© v√°ltunk a Parlament sz√©ps√©geire. De milyen sokat tudna mondani mindez egy rak√°s √≠zl√©stelen sz√≠nfoltokkal d√≠sz√≠tett p√≥l√≥s norv√©g, izraeli √©s jap√°n raszt√°nak! "Te, figyelj, odam√©sz a z√∂ld oszlophoz, amin az a kir√°lyszobor van, megnyalod, √©s √ļgy megk√©sz√ľlsz mint az a cs√°v√≥ Ko Panganon, a hasisos f√ľlgyerty√°t√≥l."

Advertisement

- Az √©p√ľlŇĎ felcs√ļti Orb√°n Viktor √Ālma Stadionban

Van-e praktikusabb megold√°s, mint egy mesebeli betonerdŇĎvel √©s polipkark√©nt terpeszkedŇĎ gerendadzsungelell megbolond√≠tott pszichedelikus stadionban elhelyezni egy nagy csapat pszichedelikusdrog-menek√ľltet? Ott r√°ad√°sul √°lland√≥an a Minden√≥r√°s T√°bornok szeme elŇĎtt lenn√©nek.

Advertisement

- Valamelyik Szlovákiába vagy Romániába átfolyó, határ közeli vízfolyás partján

Fogalmam sincs, hogy √°tfolyik-e b√°rmi ebbe a k√©t szomsz√©dos orsz√°gba, ha nem, marad az al-Duna vagy al-Tisza √©s Szerbia. A dolog √©rtelme az lenne, hogy a hat√°r t√ļloldal√°n sz√°zezrek t√©pn√©nek be a v√≠zbe keveredett go√°spisi miatt, amit j√≥t√©konyan oldan√° a korm√°nyzatok √°ltal k√∂lcs√∂n√∂sen sz√≠tott fesz√ľlts√©get.

Advertisement

- A Szigeten

Logikus lenne, hiszen ott hely is van, zene is van, m√©g olyan borzalmas is, amit a go√°sok szeretnek. Az este 10 fel√© m√°r √°ltal√°nos szeretehangulatban j√≥l j√∂nne egy csapat megszeretgethetŇĎ menek√ľlt. Divatdarab lehetne az "OZORAI MENEK√úLT" feliratos p√≥l√≥.

Advertisement

- A FŇĎv√°ros √Āllatkertben

Fölszednék a szemetet, vidám színekkel díszítenék a komorabb ketreceket és ingyen tisztára nyalogatnák az összes békát.

Advertisement

Ha van jobb megoldási javaslatod, írd meg válaszban!