Hol fogadják be az ozorai menekülteket, ha tényleg nem lesz fesztivál?

Illustration for article titled Hol fogadják be az ozorai menekülteket, ha tényleg nem lesz fesztivál?

A felcsúti stadionban, a Parlamentben, a Szigeten vagy az Állatkertben legyen a több ezer fesztiválmenekült ideiglenes tábora?

Advertisement

A magyar parti- batikolás- és ördögbotkultúra elleni legdurvább fellépés eddig, hogy úgy tűnik, tényleg betiltották az ozorai goás fesztivált, a Sziget mellett világszinten legismertebb hazai zenés eseményt. A magyar hatóságok a földgolyó fejlettebb felén mindenhol létező hallgatólagos megállapodást rúgták föl ezzel.

A megállapodás kábé úgy szól, hogy ha kimentek jó messze a pusztába, és nem a város közepén mászkáltok üveges szemmel, akkor szórakozzatok, ahogy jól esik.

Advertisement

Bár még van egy fellebezős kör, most már esélyesnek tűnik, hogy tényleg ne legyen fesztivál Ozorán. Viszont ezrével érkeznek a törzsrésztvevők a világ minden tájáról, Ozora ugyanis tényleg világhírű buli, én például Indiában, Goán hallottam előszöt a létezéséről. Ha már idejönnek, szegény goásokkal csinálni kéne valamit. Végigvettünk pár lehetőséget, hol lehetne befogadni a hatalmas, buliéhes, erősen szédelgő tömeget.

- A parlament alsóházi üléstermében

Mi, akik a munkánk miatt hetente járunk a Házban, már kicsit érzéketlenné váltunk a Parlament szépségeire. De milyen sokat tudna mondani mindez egy rakás ízléstelen színfoltokkal díszített pólós norvég, izraeli és japán rasztának! "Te, figyelj, odamész a zöld oszlophoz, amin az a királyszobor van, megnyalod, és úgy megkészülsz mint az a csávó Ko Panganon, a hasisos fülgyertyától."

Advertisement

- Az épülő felcsúti Orbán Viktor Álma Stadionban

Van-e praktikusabb megoldás, mint egy mesebeli betonerdővel és polipkarként terpeszkedő gerendadzsungelell megbolondított pszichedelikus stadionban elhelyezni egy nagy csapat pszichedelikusdrog-menekültet? Ott ráadásul állandóan a Mindenórás Tábornok szeme előtt lennének.

Advertisement

- Valamelyik Szlovákiába vagy Romániába átfolyó, határ közeli vízfolyás partján

Fogalmam sincs, hogy átfolyik-e bármi ebbe a két szomszédos országba, ha nem, marad az al-Duna vagy al-Tisza és Szerbia. A dolog értelme az lenne, hogy a határ túloldalán százezrek tépnének be a vízbe keveredett goáspisi miatt, amit jótékonyan oldaná a kormányzatok által kölcsönösen szított feszültséget.

Advertisement

- A Szigeten

Logikus lenne, hiszen ott hely is van, zene is van, még olyan borzalmas is, amit a goások szeretnek. Az este 10 felé már általános szeretehangulatban jól jönne egy csapat megszeretgethető menekült. Divatdarab lehetne az "OZORAI MENEKÜLT" feliratos póló.

Advertisement

- A Főváros Állatkertben

Fölszednék a szemetet, vidám színekkel díszítenék a komorabb ketreceket és ingyen tisztára nyalogatnák az összes békát.

Advertisement

Ha van jobb megoldási javaslatod, írd meg válaszban!

Share This Story

Get our newsletter