Hogy várják a karácsonyt egy vidéki kuplerájban?

Hatalmas fekete műbránerrel és ízléstelen dísztágyakkal. A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lecsapott egy helyi bordélyházra.

Én még sosem voltam bordélyházban, esküszöm, tényleg, anyám életére, úgyhogy kifejezetten nagy érdeklődéssel néztem a kecskeméti rendőrök fotósorozatát egy helyi, üzletszerű kéjelgéssel foglalkozó butikról. Kicsit úgy éreztem magam, mint amikor először bementem a kollégiumban az üzemi konyhára a raktárba és végre megtudtam, hogy honnan jön az a sok répakocka. Hát kérem szépen, hatalmas üvegekből.

Advertisement

Vajon mit szólna a geccodejoakecod stábja ehhez a belső dekorhoz?

Uramisten mennyi guriga... vécépapír. SASTAPS!

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya korábban üzletszerű kéjelgés elősegítése bűntett elkövetésének gyanúja miatt elrendelt nyomozás során, őrizetbe vette B. Ferenc 60 éves és társát M. Ildikó 44 éves kecskeméti lakosokat.

A férfi és a nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. szeptember 8-tól kezdődően, egy kecskeméti családi házban bordélyházat üzemeltettek, ahol az ott prostitúciós tevékenységet folytató hat nőtől, a bevételeik felét elkérték, ezáltal kitartatták magukat.

Advertisement

Fotók és forrás: police.hu

Share This Story