Bemutatt√°k, milyen ruh√°ban mennek fiaink √©s l√°nyaink Ri√≥ba, nekem t√∂kre bej√∂nnek ezek a z√∂ld meleg√≠tŇĎk, sokkal kir√°lyabbak, mint a r√©gebbi bord√≥-feh√©r susog√≥s tr√©ningek.

Egyr√©szt a fazonjuk is jobbnak tŇĪnik, m√°sr√©szt ez a m√©reg- √©s almaz√∂ld is fiatalosabb, energikusabb mint a f√°radt meggysz√≠n. R√°ad√°sul ha a magyar z√°szl√≥ sz√≠neinek jelent√©s√©t n√©zz√ľk, legal√°bbis ahogy az √°ltal√°nos iskol√°ban tan√≠tott√°k m√°rcius 15. kapcs√°n, akkor a v√∂r√∂s az erŇĎt, a z√∂ld a rem√©nyt jelenti, ut√≥bbival szerepelni egy b√©k√©s vil√°gversenyen sokkal szimpatikusabb.

A ruh√°kat a V√°rkert Baz√°rban mutatt√°k be m√©g tegnap, a Nemzeti Sport vide√≥t is k√©sz√≠tett errŇĎl, a konfettiesŇĎben risz√°l√°st√≥l kicsit feljajdultam, de biztos csak √©n nem √©rzem a latinos pezsg√©st.

Arra viszont most eszm√©ltem r√°, hogy a 2016-os olimpia nyit√≥√ľnneps√©g√©ig ‚Äď azon nem ezt a ruh√°t hordj√°k majd a magyar sportol√≥k ‚Äď egy √©vet sem kell v√°rni. Nem mintha tŇĪk√∂n √ľln√©k, a Cinkben, azt hiszem, messze engem √©rdekel a legkev√©sb√© a versenysportok vil√°ga.

Advertisement

via 444, fotó: Illyés Tibor/MTI