Mi t√∂rt√©nne akkor, ha √∂sszetal√°lkozna a k√©tp√∂csŇĪ ember a seggn√©lk√ľli haverj√°val √©s elmenn√©nek egy√ľtt s√∂r√∂zni? M√°r t√°rcs√°zom is K√°lomista G√°bort, hall√≥ G√°bor, van egy j√≥ film√∂tletem!

A RedditrŇĎl b√ļjt elŇĎ TBoneTheOriginal, akikek a szenz√°ci√≥hajh√°sz c√≠mmel ellent√©tben van feneke, csak v√°jata nincsen, azt ugyanis egy seb√©sznek √∂ssze kellett z√°rnia a gyakran kialakul√≥ ciszt√°i (NSFW wikipedia-link!) miatt. A sr√°c h√°ts√≥ fele ez√©rt kicsit olyan, mint egy vakb√©lmŇĪt√©tes pocak. Igen, a teljes k√©pet mindj√°rt kirakom ide a poszt alj√°ra.

Ahogy duplacs√∂vŇĪ sorst√°rsa, TBoneTheOriginal is sz√≠vesen v√°laszolt a redditen feltett k√©rd√©sekre, elmondta, hogy igen, a h√°ts√≥ kij√°rata ugyan√ļgy n√©z ki, mint b√°rkinek, csak k√∂zel van a sebhez, kakkant√°s ut√°n vigy√°znia kell, nehogy t√ļl k√∂zel t√∂r√∂lj√∂n a sebhez, √©s a mŇĪt√©tek semmilyen form√°ban nem befoly√°solt√°k a p√ļz√≥k√©pess√©geit.

Készen álltok a képre?

Advertisement

Kicsit olyan, mint amikor n√©zed azt az optikai csal√≥d√°sos k√©pet, amin egyszerre l√°tod az √∂regasszonyt, meg a fiatal l√°nyt, itt is felfogod, hogy a sr√°c a h√°ta m√∂g√∂tt tartja a telefont, de ez egy√°ltal√°n nem √ļgy n√©z ki, mint egy ember h√°ts√≥ja.

TBoneTheOriginal azt is elmondta a redditen, hogy r√©gebben ŇĎt is nagyon zavarta a probl√©m√°ja, de azt√°n r√°j√∂tt, hogy ettŇĎl lesz az, aki. Hat√°s√°ra t√∂bben is bevallott√°k az oldalon, hogy nekik is voltak hasonl√≥ cisztamŇĪt√©tjeik.

[Daily Dot]