Illustration for article titled Hogy telik a kedd? Itt egy fotó a seggnélküli emberről

Mi történne akkor, ha összetalálkozna a kétpöcsű ember a seggnélküli haverjával és elmennének együtt sörözni? Már tárcsázom is Kálomista Gábort, halló Gábor, van egy jó filmötletem!

Advertisement

A Redditről bújt elő TBoneTheOriginal, akikek a szenzációhajhász címmel ellentétben van feneke, csak vájata nincsen, azt ugyanis egy sebésznek össze kellett zárnia a gyakran kialakuló cisztái (NSFW wikipedia-link!) miatt. A srác hátsó fele ezért kicsit olyan, mint egy vakbélműtétes pocak. Igen, a teljes képet mindjárt kirakom ide a poszt aljára.

Ahogy duplacsövű sorstársa, TBoneTheOriginal is szívesen válaszolt a redditen feltett kérdésekre, elmondta, hogy igen, a hátsó kijárata ugyanúgy néz ki, mint bárkinek, csak közel van a sebhez, kakkantás után vigyáznia kell, nehogy túl közel töröljön a sebhez, és a műtétek semmilyen formában nem befolyásolták a púzóképességeit.

Advertisement

Készen álltok a képre?

Illustration for article titled Hogy telik a kedd? Itt egy fotó a seggnélküli emberről
Advertisement

Kicsit olyan, mint amikor nézed azt az optikai csalódásos képet, amin egyszerre látod az öregasszonyt, meg a fiatal lányt, itt is felfogod, hogy a srác a háta mögött tartja a telefont, de ez egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy ember hátsója.

TBoneTheOriginal azt is elmondta a redditen, hogy régebben őt is nagyon zavarta a problémája, de aztán rájött, hogy ettől lesz az, aki. Hatására többen is bevallották az oldalon, hogy nekik is voltak hasonló cisztaműtétjeik.

Advertisement

[Daily Dot]

Share This Story

Get our newsletter