This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Hogy merészelik kenésnek nevezni a gombóc fagyit?

Illustration for article titled ​Hogy merészelik kenésnek nevezni a gombóc fagyit?

Az elszemtelenedett kézművesek azt képzeik, nekik mindent szabad. A legggusztustalanabb felirattal sokkoja a nyalni vágyókat a Levendula fagyizólánc.

Advertisement

Mi az, hogy kenés? Jó, hogy nem kaparás! Életemben először jártam Levendulában, és miközben elrévedve azon a problémán rágódtam, hogy bazsalikomos-citromos vagy bodzás-citromos, a tekintetem rátévedt a kis információs táblácskára. Én már azt sem értem, hogyan létezhetnek emberek, akik "egy gömb" fagyit kérnek, de ez még mindig sokkal érthetőbb, mint ez a kenésezés. Ez egyszerűen emberiségellenes! Dühösebb is lettem, mint Lázár János, amikor egy konkurens dohánykereskedő belefingott a gorgonzolás frapuccsínójába.

Mi az, hogy kenés? Akkor már miért nem kenet? Mostanáig nem tudtam magamhoz térni. Ez nagyobb hülyeség, mintha valaki azzal akart volna megszívatni ma reggel, hogy megint Gyurcsány Ferenc a baloldal vezető figurája. Mondjuk a sétáló pohárért is megérdemelnének egy gyomorszájra mért niedermüllert.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter