​Hogy lehet ilyen zseniális stratéga az Együtt-PM?

A szerencsétlenek azzal akartak szimpátiát kelteni, hogy dugót okoztak a Lánchídnál. Elkergették őket. Adjunk még tippeket a dadaista ellenzéknek! Az első: lökdössék le a gyerekeket a játszótéri mászókákról, és feszítsenek ki egy molinót az irtó rossz Orbán-ellenes szóviccel.

Advertisement

A gyagya ellenzék léptelen elviselni, ha a gyagya kormány lopja el a show-t, és azonnal ellentámadásba lendül a Dumb és Dumber-olimpián. Az Együtt-PM nyilván megirigyelte, hogy tegnapelőtt meg tegnap minden lap azzal volt tele, hogy milyen balfácán a kormány az amerikai korrupciós ügyben. Mi erre az adekvát válaszlépés? Még idiótábbnak lenni.

Advertisement

Ha eltekintünk attól, hogy munkaidőben történő dugóokozással Magyarországon a kurvaanyázáson kívül maximum hosszan izzó gyűlöletet lehet kiváltani bárkiből, az is fantasztikus ötlet volt, hogy a molinón semmi sem szerepelt, ami egy átlagos autóst az amerikai kiutasítási botrányra emlékeztetett volna. Ki az, aki egy ilyen, tök értelmetlen, viszont rettentően kínos szóvicces mondattal akar tömegeket lázba hozni?

Mivel szegénykék láthatólag segítségre szorulnak, íme néhány Együtt-PM-kompatibilis tipp, tök ingyen, hasonlóan népszerűségnövelőek, mint a dugóokozás:

  • reggel fél nyolckor bénítsák le a négyes-hatost egy "Árad a NERetva, nyerészkedők, NEReküljetek!" feliratos molinóval
  • lopják el választók autóit, és a helyükön hagyjanak Orbán-ellenes matricát "Szemét NERmány! Ugye milyen kéNERmetlen?" szöveggel
  • törjenek be lakásokba, és az ágyon hagyjanak szóvicces anti-NER-molinókat, mondjuk olyanokat, hogy "Orbán nem NERő"
  • az aktivistáik lepjék el a várost, és ha azt látják, hogy valaki éppen megcsókolná a másikat, ugorjanak oda, lökjék el, és csókolják meg ők helyette, majd súgják a fülébe, hogy "NER smackózzál, inkább szavazz ránk!"
Advertisement

A történet innen fejlődik most tovább, én már bekészítettem a popkornt és a kólát, amit, ha tényleg lesz amerikai blokád, idővel lecserélek szotyira és szabolcsi almalére.

Share This Story

Get our newsletter