This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Hogy az istenbe jöttek rá, hogy paróka van az áfonyában?

Illustration for article titled ​Hogy az istenbe jöttek rá, hogy paróka van az áfonyában?

Kockázatelemzés alapján ellenőrizték a határőrök Röszkénél a szerb kamiont. A szerbek genetikailag parókacsempészek lennének?

Advertisement

Nem értek egy hírt. Szerb kamion érkezett tegnap a rüszkei határállomásra, az okmányok alapján 26 raklap fagyasztott áfonyát vitt Belgiumba. És itt jött a misztikus elem, a NAV közleménye szerint

A pénzügyőrök kockázatelemzés alapján a rakomány tüzetes vizsgálata mellett döntöttek. Az alapos ellenőrzés eredményeként a tehergépkocsi raklaptartójából 99 db különböző típusú póthaj és 38 db paróka került elő. A meglepődött sofőr elmondta, hogy főnöke megbízásából szállítja ezeket a termékeket.

Advertisement

Én sportújságolvasóként a szerbekről olyan kamu sztereotípiákat ismerek, hogy az utolsó leheletükig küzdenek a pályán, de ezt a parókás vonalat sosem hallottam. A szerbek lennének a Balkán zsidói? Ha tudsz erről valamit, esetleg a környékről származol, írj!

Share This Story

Get our newsletter