Engem teljesen elvak√≠tott a t√∂m√∂tt nejlonszatyor, ez√©rt kicsit sem kaptam fel a fejemet a Napi Gazdas√°g-os Zuschlag-interj√ļ utols√≥ k√©rd√©s-v√°lasz√°ra. Na de most. K√©rd√©s: Mit csin√°l, mivel foglalja el mag√°t, ami√≥ta szabad? V√°lasz: Van egy c√©g, a Zuschlag Consulting Kft., amely √ľzletviteli tan√°csad√°ssal, ad√≥tervez√©ssel, coachinggal foglalkozik. Abban seg√≠tek.

Advertisement

Zuschlag a frontember, hiszen a c√©g honlapj√°nak neve √©s fŇĎoldala √≠gy n√©z ki. Ez pedig t√∂k√©letesen igaz: "Sokan m√©g ma is fenntart√°ssal viseltetnek a lobbiz√°s ir√°nt, m√©g akkor is, ha egyre vil√°gosabban l√°tszik, hogy jelentŇĎs√©ge √©s szerepe a politikai folyamatokban m√°ra rendk√≠v√ľl megnŇĎtt." A szeksz√°rdi sz√°rmaz√°s√ļ c√©g a fentieken t√ļl foglalkozik m√©g k√∂nyvel√©ssel, k√∂vetel√©skezel√©ssel, k√∂zbeszerz√©ssel, p√°ly√°zat√≠r√°ssal √©s weboldalfejleszt√©ssel is.

Nincs m√°s h√°tra, mint komolyan rem√©lni, hogy az egykori politikus megtal√°lja a sz√°m√≠t√°s√°t a civil √©letben. Rendes rekl√°mot csin√°ltam, rajtam nem m√ļlott.