Biztos√≠t√°si csal√°st akart elk√∂vetni, ez√©rt befek√ľdt a vonat al√°. Olyan √ľgyesen csin√°lta szeg√©ny, hogy mindk√©t l√°b√°t amput√°lt√°k, mik√∂zben rendŇĎrs√©gi elj√°r√°s indult ellene.

Cs. S√°ndor 48 √©ves ny√≠rk√°tai lakos brilli√°ns √∂tlete az volt, hogy nagy √∂sszegŇĪ biztos√≠t√°sokat k√∂t, majd megcsonk√≠tja mag√°t. √ćgy is tette: 2013 novembere √©s 2014 febru√°rja k√∂z√∂tt t√∂bb biztos√≠t√≥n√°l k√∂t√∂tt balesetbiztos√≠t√°sokat, majd 2014 j√ļlius v√©g√©n akci√≥ba lend√ľlt, hogy megszerezze az √∂sszesen majdnem egymilli√°rd forintot.

√ögy akart hitelesen balesetet imit√°lni, hogy fogta mag√°t, √©s a ny√≠rcs√°sz√°ri vas√ļt√°llom√°son bem√°szott √©s befek√ľdt egy m√°r mozg√≥ vonat utols√≥ vagonj√°nak utols√≥ tengelye el√©. A szerelv√©ny √°tment a l√°b√°n, mentŇĎhelikopterrel k√≥rh√°zba vitt√©k, ahol mindk√©t l√°b√°t amput√°lt√°k.

De a biztos√≠t√≥k ezek ut√°n, hogy hogy nem, azonnal gyan√ļt fogtak, hogy ez nem v√©letlen baleset volt. A v√©geredm√©ny: a m√≠nusz k√©t l√°b mellett a f√©rfi ellen csal√°s bŇĪntett√©nek megalapozott gyan√ļja miatt folyik nyomoz√°s.

(via police.hu)