This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Hivatalosan is megvan a legnagyobb magyar balfácán

Illustration for article titled Hivatalosan is megvan a legnagyobb magyar balfácán

Biztosítási csalást akart elkövetni, ezért befeküdt a vonat alá. Olyan ügyesen csinálta szegény, hogy mindkét lábát amputálták, miközben rendőrségi eljárás indult ellene.

Advertisement

Cs. Sándor 48 éves nyírkátai lakos brilliáns ötlete az volt, hogy nagy összegű biztosításokat köt, majd megcsonkítja magát. Így is tette: 2013 novembere és 2014 februárja között több biztosítónál kötött balesetbiztosításokat, majd 2014 július végén akcióba lendült, hogy megszerezze az összesen majdnem egymilliárd forintot.

Úgy akart hitelesen balesetet imitálni, hogy fogta magát, és a nyírcsászári vasútállomáson bemászott és befeküdt egy már mozgó vonat utolsó vagonjának utolsó tengelye elé. A szerelvény átment a lábán, mentőhelikopterrel kórházba vitték, ahol mindkét lábát amputálták.

Advertisement

De a biztosítók ezek után, hogy hogy nem, azonnal gyanút fogtak, hogy ez nem véletlen baleset volt. A végeredmény: a mínusz két láb mellett a férfi ellen csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás.

(via police.hu)

Share This Story

Get our newsletter