Nekem mostant√≥l meztelen√ľl Google Readerezhet √Āder Ferenc p√°pa, az se √©rdekel, mert tudom, hogy Szaniszl√≥ Ferenc magas √°llami √ļjs√°g√≠r√≥kit√ľntet√©st kapott, a T√°ncsics-d√≠jat. Aki ismeri Sz. Ferencet, az most m√°r euforikus √°llapotban lehet, aki nem annyira, az olvasson tov√°bb! Szaniszl√≥ Ferenc egyetlen, zseni√°lis h√ļz√°sra √©p√≠tette fel az a p√°rj√°t ritk√≠t√≥ √ļjs√°g√≠r√≥karriert, ami most a meg√©rdemelt kit√ľntet√©ssel tetŇĎzik. Szaniszl√≥ r√°j√∂tt, hogy ugyan eg√©szen sok fut√≥bolond ker√ľl kamera el√©, de mindegyik elrontja a bulit azzal, hogy vagy a szem√©t meregeti, vagy egzat√°ltan sip√≠tozik, vagy idegbeteg mozdulatokkal gesztikul√°l.

Szaniszl√≥, √©rz√©kelve az ŇĪrt, behatolt a centrumba, √©s teljesen √©rzelemmentes, monoton, besz√©dszintetiz√°torra hajaz√≥ g√©phangon, a testbesz√©det mellŇĎzve kezdett olyan dolgokat kamer√°ba mondani, amikre Bog√°r L√°szl√≥ vagy Matolcsy Gy√∂rgy is csak f√©lt√©kenyen csettintene. A recept bev√°lt, Szaniszl√≥ a vide√≥megoszt√≥k szt√°rja lett √ļgy, hogy mag√°t az Ekho t√©v√©t senki se n√©zi.

Szaniszl√≥zni egyed√ľl j√≥, le√ľlni a g√©p el√©, kit√∂lteni egy italt, √©s elkezdeni az ŇĎr√ľlt utaz√°st a magyar besz√©lŇĎ szk√≠t√°k √©s n√°ci liber√°lisok bolondos univerzum√°ban. Kedvcsin√°l√≥nak itt egy klasszikus, sokezer √©ves magyar civiliz√°ci√≥val, a f√∂ld legŇĎsibb kult√ļr√°j√°val, a f√∂ldi civiliz√°ci√≥t megteremtŇĎj√©nek k√ľld√∂tteivel, a magyarokkal, plusz V√©gelsz√°moltat√°ssal, a t√∂bbit fedezd fel magadnak!

Update: Mik√∂zben √©les√≠tettem a posztot, Galaxisriporter elk√ľld√∂tt egy friss, ropog√≥s, minŇĎs√©gi Szaniszl√≥-monol√≥got, k√∂sz√∂net √©rte!