Hitler, fokos, bety√°rkalap √©s ketrecharc. A kem√©ny mag szerint ezek a legjellemzŇĎbbek a magyarokra. Meglepet√©s, hogy n√©gernyelven riogatj√°k a rom√°nokat.

Megd√∂bbentŇĎ, de √∂r√∂mteli t√©ny der√ľl ki a rom√°nok megf√©leml√≠t√©se v√©gett k√©sz√ľlt vide√≥b√≥l: a magyar n√°cikat nig√©riai feket√©k tan√≠tj√°k angolul! A klasszikus nig√©riailev√©l-nyelven √ľzengetnek ugyanis a m√°sik szurkol√≥t√°bornak.

"Poland-Hungary with romania the vassal. You was simple buffer zone between Turks and Hungary! Remember 1916. december 6./ When Hungarian hussars crossed in bukarest! As you read this, I don’t want you to feel sorry for me I am mrs Corazon Abaya sister to the ex-president of Phillipines and merchant in Dubai!"

Ok√©, az utols√≥t √©n tettem hozz√°, de az elsŇĎ kettŇĎ igazi. Nem lenn√©k a megf√©leml√≠tett rom√°n nyelvtan√°rok hely√©ben!

A vide√≥b√≥l ezen fel√ľl kider√ľl, hogy a magyar Hitler- √©s Sz√°lasitetov√°l√≥ ipar val√≥ban vil√°gsz√≠nvonal√ļ munk√°ra k√©pes. Arra is f√©ny der√ľl, hogy a n√°ci rohamosztagosokban nem t√ļl m√©lyen lakik a jelmezb√°loz√≥ kisfi√ļ, a leg√°t√©ltebb snitteken a szereplŇĎk bety√°rjelmezben boh√≥ckodnak egy fokossal. Az meg eg√©szen tal√°nyos, hogy mi f√©lelmetes lehet egy edzŇĎteremben fekv√°t√°maszoz√≥kban, √©n MTK-s vagyok √©s soha nem vertem meg senki, de m√©g √©n is j√°rtam karat√©zni, meg az √∂kl√∂m√∂n fekv√°t√°maszoztam, de sosem menek√ľlt elŇĎlem sikoltva 1 rom√°n sem.

Egyet viszont meg kall adni. Az "Are you ready to fall, ol√°h?" szlogen egyszerŇĪen t√∂k√©letes!

Advertisement

A Dotoho t√©m√°ba v√°g√≥ blogposztja azon √©lcelŇĎdik rendk√≠v√ľl tr√°g√°r st√≠lusban, hogy a nagy emberked√©s k√∂zben a f√©lelmetes magayar ultrasereg a fel√©t sem vette meg a lehets√©ges 5000 bukaresti vend√©gjegynek.

[A tippért köszönet Dr Martinkónak]