Hitleres videóval készülnek a magyar szurkolók Románia ellen

Hitler, fokos, betyárkalap és ketrecharc. A kemény mag szerint ezek a legjellemzőbbek a magyarokra. Meglepetés, hogy négernyelven riogatják a románokat.

Advertisement

Megdöbbentő, de örömteli tény derül ki a románok megfélemlítése végett készült videóból: a magyar nácikat nigériai feketék tanítják angolul! A klasszikus nigériailevél-nyelven üzengetnek ugyanis a másik szurkolótábornak.

"Poland-Hungary with romania the vassal. You was simple buffer zone between Turks and Hungary! Remember 1916. december 6./ When Hungarian hussars crossed in bukarest! As you read this, I don’t want you to feel sorry for me I am mrs Corazon Abaya sister to the ex-president of Phillipines and merchant in Dubai!"

Advertisement

Oké, az utolsót én tettem hozzá, de az első kettő igazi. Nem lennék a megfélemlített román nyelvtanárok helyében!

A videóból ezen felül kiderül, hogy a magyar Hitler- és Szálasitetováló ipar valóban világszínvonalú munkára képes. Arra is fény derül, hogy a náci rohamosztagosokban nem túl mélyen lakik a jelmezbálozó kisfiú, a legátéltebb snitteken a szereplők betyárjelmezben bohóckodnak egy fokossal. Az meg egészen talányos, hogy mi félelmetes lehet egy edzőteremben fekvátámaszozókban, én MTK-s vagyok és soha nem vertem meg senki, de még én is jártam karatézni, meg az öklömön fekvátámaszoztam, de sosem menekült előlem sikoltva 1 román sem.

Advertisement

Egyet viszont meg kall adni. Az "Are you ready to fall, oláh?" szlogen egyszerűen tökéletes!

A Dotoho témába vágó blogposztja azon élcelődik rendkívül trágár stílusban, hogy a nagy emberkedés közben a félelmetes magayar ultrasereg a felét sem vette meg a lehetséges 5000 bukaresti vendégjegynek.

Advertisement

[A tippért köszönet Dr Martinkónak]

Share This Story

Get our newsletter