​Hitler-bajusz jelent meg a fideszes Szűz Márián?

Illustration for article titled ​Hitler-bajusz jelent meg a fideszes Szűz Márián?

Nem! A világító kulcstartót osztogató Pócs János azt mondja, meghamisították a bajszot! A karácsony legidiótább védekezése a Szűz Adolf-gateben.

Advertisement
Illustration for article titled ​Hitler-bajusz jelent meg a fideszes Szűz Márián?

fotó: 444.hu

Ilyen idióta nincs is sorozatunk mai sztárja Pócs János jászsági fideszes képviselő. És nem, nem azzal, hogy a szemérmetlen, minden gátlástól mentes fickó képes volt Szenteste, mise után templomoknál kampányolni, világító szűzmáriás kulcstartókat osztogatva. A koronát Pócs azért a Facebook-bejegyzéséért kapta, amit nemrég tett ki, és amiben védekezni-magyarázkodni próbál.

Advertisement

De mivel, hogy is mondjam, nem ő a kormánypárt sakkbajnoka, ezért tőle ennyi magyarázatra tellett:

Az ajándékot mint országgyűlési képviselő írtam alá, mert részemről ez nem kampány; jelenleg én vagyok a térség képviselője, tőlem várják az emberek, hogy segítsek, törődjek velük, pont azt tettem, amit eddig is!

Advertisement

Tehát választások előtt negyedévvel aktív képviselőként és leendő képviselőjelöltként névvel aláírt ajándékot osztogatni mise után, az nem kapmpányolás. Hogy miért is? Hát egyészt mert mert, másrészt meg mert Pócs eddig is pont ezt tette, tehát ez nem kampányolás.

Erre varrjál arasznyi vastag szürkeállományból szőtt gombot!

Pócs posztjából az is kiderül, hogy még ezt a szerencsétlen Máriát is meghamisították a netuddmegkik, merthogy:

Az ajándékomról a Jaszblog egy fotót is megjelentetett. Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a képen a Máriácska-szobrot - amit egy kegytárgyboltban vásároltam - meggyalázták, Hitler-bajuszt festettek rá. Szomorú tény ez: van aki szeretetet, van aki gyűlöletet kelt Karácsonykor!

Advertisement

Még szomorúbb, hogy egyes ízléstelen alakok zabálás, kártyázás, családi adomázás és folyamatos részegeskedés helyett meg piti módon kampányolnak,

A sztori tanulsága az, hogy a Jászság még nem teljesen érett meg egy Pócs-kaliberű tehetség befogadására.

Share This Story

Get our newsletter