A minisztereln√∂k l√°nya a Facebookon kelt apja v√©delm√©re, √©s b√°r mi nem √≠rtunk ezekben a napokban a sv√°jci tanulm√°nyok k√∂lts√©gvonzatair√≥l ‚Äď hirtelen nem is tudom, ki igen ‚Äď, azt hiszem, m√©gis helyes lehoznom ezt a kv√°zi k√∂zlem√©nyt. Hiszen a k√∂zv√©lem√©nynek sz√≥l.

Azoknak, akiket érdekel:

Olvasom, hogy ellenz√©ki p√°rtok √©s politikusok rajtam kereszt√ľl int√©ztek t√°mad√°st √Čdesap√°m, Magyarorsz√°g minisztereln√∂ke ellen. Tudom, az ilyen t√°mad√°sokat a t√©nyek nem befoly√°solj√°k. M√©gis, azokat akiknek a val√≥s√°g sz√°m√≠t ez√ļton t√°j√©koztatom: 25 √©ves vagyok. F√©rjemmel √∂n√°ll√≥ csal√°dunk van, saj√°t l√°bunkon √°llunk, saj√°t erŇĎnkbŇĎl boldogulunk, saj√°t √©let√ľnket √©lj√ľk. K√∂zgazd√°sz diplom√°m van, t√∂bb mint 3 √©vet dolgoztam a sz√°lloda iparban √©s az idegenforglom egy√©b ter√ľletein, 4 idegen nyelvet besz√©lek. Jelenleg tanulok, a j√∂vŇĎben a munk√°m √©s a csal√°dom mellett is tanulni fogok. Hiszek abban, hogy egy csal√°dcentrikus nŇĎ is lehet sikeres a szakm√°j√°ban, √©s abban is, hogy van √©rtelme az √©lethosszig tart√≥ tanul√°snak. Nem foglalkozom p√°rtpolitik√°val, de hiszek √Čdesap√°m munk√°j√°ban √©s hiszek abban, hogy Magyarorsz√°g nagy lehetŇĎs√©gek kapuj√°ban √°ll. √Čdesap√°m azt tan√≠totta nek√ľnk otthon, hogy sohase azt k√©rdezzem, mit tesz √©rtem a haz√°m, hanem, hogy √©n mit tehetek a haz√°m√©rt. EbbŇĎl a meggyŇĎzŇĎd√©sembŇĎl a nemtelen t√°mad√°sok sem billentenek ki.

U.i.: D√©lelŇĎtt turizmus gazdas√°gtanb√≥l vizsg√°ztam, percekkel ezelŇĎtt v√©geztem a p√©nz√ľgyi sz√°mvitellel. √ögy √©rzem mindkettŇĎ j√≥l siker√ľlt. Aki √∂r√ľl, annak k√∂sz√∂n√∂m. B√©k√©s, boldog kar√°csonyi k√©sz√ľlŇĎd√©st k√≠v√°nok mindenkinek.

√Čn √∂r√ľl√∂k. Komolyan.