Illustration for article titled ​Hirtelen ötlettől vezetve lepippantott egy másik fickót a strandon

Önmagában ez nem lett volna baj, de a felesége észrevette. Ebből eredt az idei nyár legbizarrabb házastársi lökdösődése, részegen és meztelenül egy jetskin. A humoros kezdés ellenére szegény asszony belehalt.

Advertisement

Nudisták, különösen szexuális kalandokra vágyó swinger nudisták körében népszerű hely a floridai Passage Key, ahol a tengerben dagálykor víz alá kerülő homokszigetek fekszenek. Egy ilyen fürdőszigetre ment jetski-túrára egy középkorú floridai házaspár, Pamela és Michael Doster. A veszekedés azon robbant ki az addigra már tök részeg pár tagjai között, hogy a nő menet közben megjegyezte, hogy látta, amint a fickó egy ott horgonyzó hajón korábban leottóz egy másik férfit és viszont. Michaelnek nem tetszett a sztori, ezért lelőkte vagy lerántotta a feleségét a jetskiről, a hajánál fogva. A nő visszamászott, de a cidagyanúba kevert férj egymás után még háromszor lelökte. Utolsó alkalommal a nő beverte a fejét a járműbe, amin annyira berágott, hogy a férfi kérlelése ellenére többé nem volt hajlandó felszállni a vízi robogóra.

A szintén tajtrészeg Doster ezért otthagyta a homoknyelven, majd dühösen kimotorozott a partra, ahol később értesítette a mentőket. A kiérkező hajó már sötétben, térdig érő vízben találta a mentőmellényétől eltekintve tök meztelen asszonyt. Néhány foltot és véraláfutást vettek észre rajta, ezért a kórházban, ahová bevitték, kihallgatták. A nő részletesen elmesélte a történteket, később viszont rosszabbodott az állapota, és pár nap múlva meghalt.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter