This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Hirtelen a cicik érdeklik a meleg Csányi Sándort

Illustration for article titled Hirtelen a cicik érdeklik a meleg Csányi Sándort

Kijött a Coming Out első előzetese. Még nem tudom eldönteni, hogy buziviccek vannak benne, vagy buzivicc-viccek.

Advertisement

December 5-én mutatják be Orosz Dénes Coming Out című vígjátékát, legalábbis azt hiszem, hogy vígjátékról van szó, mert például egy jelenetben valaki gyorsan kiköp egy pohár vizet, meg Mucsi Zoltán azt mondja, hogy „buzik!”. Az előzetes szerint a film arról szól, hogy egy menő, meleg médiaszemélyiség az esküvőjére készül, de hirtelen egy repülő robogós leüti, és azután elkezdik érdekelni a cicik, legalábbis mindenhol azokat látja. Nem is mertem olyan screenshotot tenni be, mert a végén örökre megvág minket a Facebook.

Advertisement

Tényleg kicsit gondban vagyok azzal, hogy mennyire akar a Coming Out komolyan foglalkozni azzal, hogy milyen melegnek lenni ma Magyarországon, vagy csak egy jó kifogás arra, hogy picit nevessünk ezeken a fura embereken, akiket homoszexuálisoknak hívnak. Én azon kevesek egyike vagyok, aki tényleg szerette Orosz előző filmjét, a Poligamy-t, de az sem az a felhőtlen romantikus komédia volt, amire mindenki számított.

[Origo]

Share This Story

Get our newsletter