V√©gre egy j√≥ figura a magyar fociban: Massimiliano Caroletti kor√°bban filmproducer √©s erotikus sz√≠n√©sz is volt, a feles√©ge a legend√°s Henger √Čva porn√≥szt√°r, akit l√°nyok futtat√°s√°√©rt fogtak perbe Olaszorsz√°gban.

Mindez a rangado.hu d√ľh√∂s cikk√©bŇĎl der√ľl ki. A rangad√≥sok √©rezhetŇĎen nagyon nem √∂r√ľlnek, hogy ez a viccesen kin√©zŇĎ √©s √©rdekes fick√≥ lapott szerepet a szombathelyi fociban. Hogy mi√©rt? Ez a cikk t√∂bbsz√∂ri elolvas√°sa ut√°n sem vil√°gos, de tal√°n az gerjeszthette be a koll√©g√°kat, hogy Caroletti p√°r ismertebb olasz focista nev√©t is bedobta m√°r mint esetleges igazol√°st, p√©ld√°ul Tommaso Rocchi√©t, de a klub egyelŇĎre egyik√ľket sem szerzŇĎdtette.

Henger √Čva a rendszerv√°lt√°s ut√°n a nyugati siker egyik √ļtj√°t mutatta meg a magyaroknak, amikor sz√©ps√©gverseny-gyŇĎztesk√©nt kiment Olaszorsz√°gba, √∂sszeismerkedett, majd √∂sszeh√°zasodott Riccardo Schicchivel, a h√≠res porn√≥rendezŇĎ-producerrel √©s menŇĎ porn√≥szt√°r, majd t√©v√©s lett belŇĎle.

Advertisement

B√°r hivatalosan a f√©rfi hal√°lig nem v√°ltak el, Henger 2005-tŇĎl Carolettivel √©l, akitŇĎl van egy kisl√°nya is.