​Hihetetlenül trágár, de pontos leírás az új parkolási rendszerről (18+)

Sejteni lehetett, hogy amit államosítanak, az csak szarul működhet. De hogy ennyire, ahhoz a magyar állam kell. Proli mikroblogger úgy fakadt ki, mintha ő írná a Belga dalszövegeit. Csak akkor olvasd tovább, ha szívesen gázolsz szügyig testnedvekben.

A közszolgálatiság jegyében íme Proli gyorstesztje arról, mit érdemes tudni a nemzeti mobilfizetési rendszerről. Proli a jelek szerint eredetileg nem is akart praktikus részletekkel szolgálni, hiszen csak ennyit posztolt:

annak aki ezt az új mobilparkolási gecivödröt kiborította remélem 7 generációra előre megbassza a kurva anyját egy oposszum

Advertisement

Erre jött Eszpee, az angyalarcú troll azzal a megjegyzéssel, hogy

én azt hallottam, hogy egyszerűbb lett a rendszer!!!

Csak ennyi kellett! Proliban átszakadt a gecigát, és kitálalt:

az egészben az a legfelbaszóbb, hogy volt ugye az eme zrt appja, amiből gps alapon parkolhattál, meg vehettél matricát, de a lényeg, hogy ez csak egy felület volt a mobil-alapú réteg felett, tehát továbbra is a mobilszámlámból ment a cucc, csak smseket küldözgetett helyettem, nem kellett figyelni egyenlegre meg ilyen elképesztő faszságokra, ha túlcsúsztál, a mobilszámlád bánta, majd hó végén fizeted, oké.

most meg ugye az eme-t kigolyózták, maradt a tetves sms küldözgetés a mobilszolgáltatódon keresztül, amihez oda kell ugye mászni az automatához, mert ki a faszom tudja a gecifejű négyjegyű kódokat fejből, vagy regisztrálhatok valami anyabaszó köztes szolgáltatónál, aminek meg töltögethetem fel a szájbakúrt redvás egyenlegét, ami meg pont akkor fogy majd le, amikor épp sos lenne szükség rá, és amikor ott állok majd a gecitengerben térdig, apró nélkül, mert mondjuk szül a macskám, vagy haldoklik az ebihalam, és nekem frankón azzal kell majd foglalkoznom hogy VAN-E 1300 ISTENBASZTA FORINT A BARION VAGY EVOPAY SZÁMLÁMON, HÁT KI A TETVES GECI TALÁLTA KI EZT AZ EGÉSZET.

atya_úr_isten_de_felkúrtam_magam

Proli tehát azért dühös, mert túl jól működött az eddigi rendszer, amit használt. De lehet, hogy másnak direkt előrelépést jelent a nemzeti mobilfizető rendszer. Ha te is azt érzed, amit Proli, vagy épp ellenkezőt tapasztaltál, akkor írd meg, mi a híradó.

Advertisement

Share This Story