This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Hihetetlen, mekkora hatalom összpontosul apró kis kezeink közt!

Inkei riporter tegnap már írt posztot szegény balga Németh Balázs híradós búslakodásáról, ezt én most főként azért reblogolom, hogy kissé kajánul rögzítsem: a hevenyészetten publicisztikus felkonfból is látszik, akkora hatalom lett az internet, mint egy ház!

Advertisement

Még nemrég is az ment, hogy ezt írta a Népszabadság, ezt a Magyar Nemzet, ezt pedig a Dörmögő Dömötör, az internetes hírportálok pedig vagy bejöttek a képbe szőrmentén, vagy még úgy sem. Mondjuk néven NB sem nevezett most senkit, de hát nem is ez volt a lényeg – úgyis tudjuk, kikről van szó, nem igaz?

Advertisement

Ide tartozik továbbá: kb. az origós sztorim óta tiszta előttem, hogy a politika tényleg felismerte, mi mennyire fontos és minek mekkora a hatása és a jelentősége. Igazából persze nem is tudom, hogy örüljek-e ennek. Olyan viszont eddig még soha nem volt, hogy közszolgálatilag ostorozzák ezt az ezek szerint is egyre kevésbé szub kultúrát.

Örvendezzünk. Azt nem tudom, hogy a Cinkre is gondolt-e a költő, de nem is ez a fontos. A következő fokozat a sztoriban majd az lesz, amikor egy ilyen NB-jelenségre már fel sem kapjuk majd a fejünket, sőt arról sem lesz gőzünk sem, ki is vezeti a Híradót a köztévében, és mi lehet az egyáltalán.

Advertisement

Még egy nüansz. A Hír24 megkereste az MTVA-t, hogy mit gondolnak a műsorvezető gondolatairól, és ezt a választ kapták:

Németh Balázs a Híradó című műsor 2014. november 8-ai adásában nem véleményt vagy magyarázatot fűzött az Ön által megjelölt hírhez, hanem összegezte a napokban történt eseményeket.

Share This Story

Get our newsletter