Inkei riporter tegnap m√°r √≠rt posztot szeg√©ny balga N√©meth Bal√°zs h√≠rad√≥s b√ļslakod√°s√°r√≥l, ezt √©n most fŇĎk√©nt az√©rt reblogolom, hogy kiss√© kaj√°nul r√∂gz√≠tsem: a heveny√©szetten publicisztikus felkonfb√≥l is l√°tszik, akkora hatalom lett az internet, mint egy h√°z!

M√©g nemr√©g is az ment, hogy ezt √≠rta a N√©pszabads√°g, ezt a Magyar Nemzet, ezt pedig a D√∂rm√∂gŇĎ D√∂m√∂t√∂r, az internetes h√≠rport√°lok pedig vagy bej√∂ttek a k√©pbe szŇĎrment√©n, vagy m√©g √ļgy sem. Mondjuk n√©ven NB sem nevezett most senkit, de h√°t nem is ez volt a l√©nyeg ‚Äď √ļgyis tudjuk, kikrŇĎl van sz√≥, nem igaz?

Ide tartozik tov√°bb√°: kb. az orig√≥s sztorim √≥ta tiszta elŇĎttem, hogy a politika t√©nyleg felismerte, mi mennyire fontos √©s minek mekkora a hat√°sa √©s a jelentŇĎs√©ge. Igaz√°b√≥l persze nem is tudom, hogy √∂r√ľljek-e ennek. Olyan viszont eddig m√©g soha nem volt, hogy k√∂zszolg√°latilag ostorozz√°k ezt az ezek szerint is egyre kev√©sb√© szub kult√ļr√°t.

√Ėrvendezz√ľnk. Azt nem tudom, hogy a Cinkre is gondolt-e a k√∂ltŇĎ, de nem is ez a fontos. A k√∂vetkezŇĎ fokozat a sztoriban majd az lesz, amikor egy ilyen NB-jelens√©gre m√°r fel sem kapjuk majd a fej√ľnket, sŇĎt arr√≥l sem lesz gŇĎz√ľnk sem, ki is vezeti a H√≠rad√≥t a k√∂zt√©v√©ben, √©s mi lehet az egy√°ltal√°n.

Advertisement

M√©g egy n√ľansz. A H√≠r24 megkereste az MTVA-t, hogy mit gondolnak a mŇĪsorvezetŇĎ gondolatair√≥l, √©s ezt a v√°laszt kapt√°k:

N√©meth Bal√°zs a H√≠rad√≥ c√≠mŇĪ mŇĪsor 2014. november 8-ai ad√°s√°ban nem v√©lem√©nyt vagy magyar√°zatot fŇĪz√∂tt az √Ėn √°ltal megjel√∂lt h√≠rhez, hanem √∂sszegezte a napokban t√∂rt√©nt esem√©nyeket.