This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Hidegvérű gyilkos védte a Fideszt a diákoktól, teljesen önként

Önként, a Fidesz iránt érzett szimpátiából ment ki a székházhoz és kezdett intézkedni - állítja Sz. Ferenc, az egyik biztonsági őrnek kinéző alak, aki csütörtökön délután társaival együtt betoppant a Lendvay utcai tüntetésre, ahol pont úgy lépett fel, mintha odarendelt őr lenne, például diákokat ráncigált és megpróbált rendet tenni. "A diákok keresik a maguk igazát,de egyet meg kell érteni,hogy a törvény,és a jogkövető magatartás,minden magyar állampolgárra vonatkozik!" - írta a Facebookon Sz., akiről a hvg.hu kiderítette, hogy azért ült börtönben, mert alvilági behajtóként berágott pénzváltó főnökére, akit társaival együtt klasszikus maffiastílusban, fejlövésekkel kivégzett. 14 év börtönre ítélték, ebből több, mint 10-et leült.

A sztoriban talán az a legjobb, hogy ezek után a Fradinál mint szurkolói koordinátor dolgozik. Így most már világos, hogyan történhetett, hogy az elmúlt években többször éltem át azt a Fradi stadionjának sajtórészében, hogy verőemberekre hasonló koordinátorok jelennek meg, akik az ellenfél játékosait és szurkolóit fajilag próbálják meg koordinálni, ordítozás és mutogatás útján. Pletykában persze mindig is mondták, hogy a Fradinál a legkeményebb fickók nem a lelátón, hanem a klubházban találhatók meg, de más a pletyka, és más ezzel ilyen formában szembesülni.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter