Vidny√°nszky Attila eddig csendben tŇĪrte a t√©nyt, hogy Ker√©nyi Imre miniszteri megb√≠zott ked√©lyesen buzizott mellette, most viszont megt√∂rte a hallgat√°st. ElŇĎsz√∂r az RTL Klub H√≠rad√≥j√°nak, azt√°n pedig a k√∂zv√©lem√©nynek √°ltal√°ban. Az ut√≥bbival viszont legal√°bb tiszta vizet √∂nt√∂tt a poh√°rba.

A Nemzeti Sz√≠nh√°z √ļj igazgat√≥ja ezt nyilatkozta az RTL Klubnak:

Az, hogy a Nemzeti Sz√≠nh√°zban olyan s√ļllyal van jelen a homoszexualit√°s t√©m√°ja, √©n √ļgy gondolom, hogy az nem felel meg annak a s√ļlynak, amilyen s√ļllyal a magyar t√°rsadalomban ez a k√©rd√©s jelen van. Sokkal nagyobb probl√©m√°nak van felt√ľntetve. Ezt viszont √©n is √≠gy gondolom.

Itt meg tudjátok nézni a részletet az RTL Klub Híradójából:

Viszont percekkel ezelŇĎtt √©rkezett a k√∂zlem√©nye, amiben v√©gre bocs√°natot k√©r:

Sajn√°lom, hogy a jelenl√©temben igaztalan √©s b√°nt√≥ szavak hangoztak el a Nemzeti Sz√≠nh√°z eddigi mŇĪsor√°r√≥l. Hib√°ztam, amikor nem igaz√≠tottam helyre ezeket a szavakat akkor, amikor kimondattak. Most megteszem. A Nemzeti vezetŇĎjek√©nt azon fogok dolgozni, hogy k√∂z√∂s, val√≥s k√©rd√©seinkre egym√°st megbecs√ľlve keress√ľnk v√°laszokat.

Advertisement

Kerényi Imre videója, amiben lebuzizza a Nemzeti Színház eddigi repertoárját, pár napja kezdett hullámokat verni. Kerényi a 444.hu-nak elmondta, hogy magánemberként mondta ezeket a szavakat és nem bántásnak szánta. Kulka János nyílt levelet írt Kerényinek, amiben kifejti, hogy a miniszteri biztos helyett is szégyelli magát.

Advertisement

gif: reszegbroker

via hvg.hu