This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Hibátlan zene péntek estére

Illustration for article titled Hibátlan zene péntek estére

A Cut Copy új albuma akkora napfény és vidámság, el is felejtettem, hogy besötétedett.

Advertisement

A Cut Copy egy ausztrál elektropop együttes, akik 2004-ben kiadtak egy közepes albumot, 2008-ban egy tökéleteset, 2011-ben meg egy nagyrészt érdektelent. Az utóbbitól sokan azt gondolták, hogy kész, ennyi volt, a Cut Copy ezentúl soha nem lesz releváns, így mennek a dolgok a popzenében, aztán szevasz.

Engem sem érdekelt az új lemezük addig, amíg nem beszéltem ma telefonon a Recorder főszerkesztőjével, akivel megdumáltuk a munkát meg a ma esti Electronic Beatset. Aztán amikor letettük a telefont, levegővétel nélkül elkezdte mondani, hogy azonnal hallgassam meg Free Your Mindot, mert ennél jobb idén már nem lesz. Aztán meg is írta belőle azóta a cikket róla, amiben a '89-es angol rave-hez meg a Primal Scream Screamadelicához hasonlította, szóval egyebet már én sem tudok elmondani, már így is sokat pofáztam, nyomja meg mindenki itt a PLAY-t, mert az egész lemezt most ingyen és bérmentve meg lehet hallgatni.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter