Hiába köcsögözött az eszement köztévé, vesztettek Szabó Zoltánnal szemben

Így jár az, akinek nincs semmi stílusérzéke. Nem volt elég a köztévének, hogy milyen bénán kezelték a gigahavazást, majd utána a Híradóban köcsögöztek le egy újságírót, még be is perelték az Indexet, de hála istennek jól megszívták.

Advertisement

A helyreigazítési pert első fokon elvesztő köztévét az borította ki, hogy Szabó "Szabózé" Zoltán az Index Comment:com nevű médiablogján március 16.-án jól kigúnyolta az óriáshavazás MTV-s feldolgozását, vagyis fel nem dolgozását. Az ügyben médiatörténeti húzással próbált felülkerekedni az MTV: a Híradóban hosszú, személyeskedő blokkban támadták Szabót. Akiről egészen példátlan módon beolvastak egy "te magadtól vagy ilyen köcsög?" kezdetű anonim kommentet. Remélem a románok aznap este ellopták az összes MTVA-vezető lovát, a helyükön pedig Batz-papucsokat hagytak. Sajnos a dologból nem lett hagyomány és azóta sem olvasnak be kurvaanyázásokat a kritikusaikról.

Szabó a Cinknek azt mondta, hogy hisz a "köcsögözés szabadságában", de még fontolgatja, hogy ne indítson-e ellenpert az MTVA ellen. "Félek hogy sose lesz belőlem már mártír" - mondta még enigmatikusan, úgyhogy sajnos valószínűleg nem fog perelni, pedig jó móka lett volna.

Most jött ki az ítélet írásban, a bíróság egyszerűen úgy ítélte meg, hogy Szabó a médiablogon nem tényállításokat tett, hanem a véleményét mondta el a tévé havazásnapi műsorfolyamáról.

[A képen balra Szabó, jobbra én vagyok látható]

Share This Story

Get our newsletter