Nem √©n vagyok Orb√°n Viktor sajt√≥fŇĎn√∂ke, mert az Havasi Bertalan, de biztos j√≥ √∂tlet olyan k√∂z√∂s k√©pet kirakni a hivatalos Facebookra, amin Magyarorsz√°g minisztereln√∂ke egy nemzetk√∂zileg keresett sz√∂kev√©nnyel l√°that√≥, r√°ad√°sul egym√°s mellett?

A k√©p Tisza√ļjv√°rosban k√©sz√ľlt a butadi√©n√ľzem alapkŇĎlet√©tel√©n√©l, ott, ahova elvileg a 444 Hern√°di Zsolt elfogat√°s√°ra odatrombit√°lta az Interpolt, hi√°ba.

Most valami√©rt Orb√°n Viktor sajt√≥g√©pezete √ļgy hat√°rozott, hogy nem el√©g, hogy az Interpol egyik k√∂r√∂z√∂tt felt√©telezett bŇĪn√∂zŇĎje alapk√∂veket tehet le Magyarorsz√°gon, hanem sim√°n belef√©r az, hogy Orb√°nnal k√∂z√∂s k√©peken szerepel. Magyarorsz√°g ezek szerint ki√°ll Hern√°di Zsolt mellett. Rem√©lem akkor ki√°llunk Asztalos Attila okirathamis√≠t√≥ vagy Bondi R√≥bert fegyverkereskedŇĎ mellett is.

Advertisement

Orb√°n Viktor egy√©bk√©nt ma indul Indi√°ba, ahol megkoszor√ļzza a Mah√°tma Gandhi-eml√©khelyet, elŇĎad√°st tart az √ļjdelhi egyetemen Magyarorsz√°g √©s Eur√≥pa egy v√°ltoz√≥ vil√°gban c√≠mmel, azt√°n megl√°togatja Pranab Mukherdzsi √°llamfŇĎt, majd felsz√≥lal a magyar-indiai √ľzleti f√≥rumon, sz√≥val lesz m√©g dilis k√©p bŇĎven.

[Facebook]